reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
No i moje dziecko tez bez jedzenia poszło spać :angry:
Nie chce jeść i koniec. Do tego pić też nie chce :-( Wieczorkiem skusiła się na........moją herbatę z cukrem z mojego kubka :eek: Wiem, że nie powinna, ale w tym przypadku byłam tak zdesperowana, że wolę żeby cokolwiek wypiła, ale piła :rolleyes:
Na szczęście tylko te 2 kupki były, za to olbrzymie, po pachy :eek: Normalnie całą przebierać i kąpąć ją trzeba było. Teraz krzyczy w łóżeczku, ciekawie kiedy pójdzie spać i czy w ogóle zechce to mleko wypić.

Szymku buziaki na 10 miesięcy!!!

Joł dziewczyny :-) Nie dałam rady dłużej dzisiaj spać, bo obudziłam się z wielką chęcią zjedzenia śniadania :szok: Co oznacza, że wróciłam do żywych :-D Po dwóch dniach głodówki i wpychaniu w siebie minimalne ilości jedzenia byle coś na żołądku mieć dziś poczułam wielki głód, czyli ten utracony kilogram pewnie za chwilę odzyskam :-D
Młoda rano skusiła się na 130ml mleka i mam cichą nadzieję, że może dziś też zacznie jeść :confused::sorry2:
Za to mąż poległ....ścignęło go w nocy, więc w domu nadal mamy chorego tylko zmieniają się jego personalia :-D

blueberry gratulacje moderowania :happy2:

Witam:-)
moja córcia nie wstała dzisiaj na butle:tak::-) spała od 19 do 8:tak: już drugi raz w tym tyg. nie jadła w nocy:tak:

Buziaki dla Szymka!!!!!!!!!!!!!!!

:-Dbuziaki dla Szymka na 10 m-cy :-D:-D:-D:-D

Agutek to może powoli Tola wraca do zdrówka skoro już na mleczko się skusiła:-D

a my dzisiaj biegamy po lekarzach załatwiac zwolnienie dla mojego m, bo tak go szef wkur..... że rzuca ta robotę, i ma nastepna ale ja bym chciała żeby poszedł na zwolnionko i takto prawie 2 pensje beda, no ale zobaczymy czy sie uda

Wika śpi ze mna i wreszcie się wysypia:-Dwięc niedługo zacznie sama spać w dużym łóżku tylko poobstawiamy go żeby nie spadła, kupowac innego nie zamierzam bo mieszkanie to wynajmujemy

kasiu a to tak można pracować w trakcie L4? chyba nie? czy ja coś nie wiem?
no teoretycznie nie można, ale to jest praca na czarno, żeby go nie rejestrował, a że to nasz kumpel to spoko, bedzie wiecej na rekę a nie na zus:-D

a o zus sie nie boje bo bedzie miał zwolnienie chodzone wiec spoko a poza tym zameldowany jest w innym miescie a mieszkamy w Łodzi

reklama
Roksi u nas to samo:tak: nie ukrywam że bardzo mnie to cieszy:-) Ignaś ostatnio wstaje nawet o 8:szok: mój M się złości bo jak wychodzi do pracy to wszyscy śpią a do tej pory to Synuś go budził.
Tylko nadal niestety Młody domaga się soczku w nocy, staram się by był jak najbardziej rozcieńczony i wybieram te bez dodatku cukru, ale boję sie o jego ząbki.
Wielki buziak dla Szymka na 10 miesięcy

Do góry