blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale Buzz się chyba w ogóle nie rozkłada...?Z wózków na pompowanych kołach a w miarę lekkich to chyba można polecić Quinny Buzz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Buzz się chyba w ogóle nie rozkłada...?Z wózków na pompowanych kołach a w miarę lekkich to chyba można polecić Quinny Buzz.
no w zasadzie nie , ale opuszcza sie prawie do pozycji plezacejAle Buzz się chyba w ogóle nie rozkłada...?
Ja mam namiary na super kwatere w Zakopanym przy ulicy Witkiewicza . Niestety nie jest tanio ale warunki komfortowe. Jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać.dziewczyny, nie macie jakiś namiarów na kwatery w Zakpocu lub Kościelisku?? chcemy jechać z M i córeczką we wrześniu i oblać nasze urodzinki:-):-)
dziewczyny, nie macie jakiś namiarów na kwatery w Zakpocu lub Kościelisku?? chcemy jechać z M i córeczką we wrześniu i oblać nasze urodzinki:-):-)
Ale nóżki są wtedy w górze? U nas jeździ babka Buzzem i właśnie dzisiaj obserwowałam jak jej dziecko sobie spało. Tak jakby w foteliku samochodowym.no w zasadzie nie , ale opuszcza sie prawie do pozycji plezacej
Dziewczyny, mam pytanko .;-)
Czy jak wasze dzieciaczki usypiają ze smokiem to im od razu wyciągacie z buzi czy nie?