reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a nasz Ignasiek się pochorował po wizycie u PraBabci:-( najpierw katarek a teraz kaszelek, kupiłam aspirator i bardzo sobie chwale, mały nie placze tylko się śmieje jak mu robię , bo zawsze wczesniej pajacuje trochę:-)
To jest chyba taki najgorszy okres na choróbska, jak usłyszałam dziś w radio "powietrze polarno-morskie" to szybko wyjęłam kombinezon i kupiliśmy ciepłą czapkę

Witam:tak:
chyba to prawda z tym powietrzem bo wczoraj jak pojechałyśmy po kombinezon to było zimno:tak: i powietrze takie zimowe:szok: ja narazie kupiłam czapkę przejsciówkę, później jak zrobi się naprawde zimno muszę młodej kupic jakiś komplet czapa, szalik, rękawiczki:tak:

Witajcie,
właśnie odzyskałam łączność ze światem i nadrabiam zaległości:-),

BUZIACZKI DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW
(troszkę spóźnione, ale jak najbardziej szczere)

Agutku i Tolu, jak miło że jesteście już w domku:tak:, nigdy wiecej takiego strasznego choróbska:no:,

Dużo zdrówka dla wszystkich smarkających i kaszlących mam i maluszków,

całuski;-)

Joł :ninja:

Moje dziecko w nocy budziło się z płaczem. Po wielu próbach odgadnięcia od czego posmarowałam jej dziąsła Calgelem i zasnęła. W południe przy zasypianiu to samo - płacz. W ruch poszedł żel i znowu od ręki zasnęła. Czyżby szły zęby, czy to przypadek? :rolleyes2:

Ja czapę na zimę już mam. I przejściówkę też. Muszę tylko znaleźć jeszcze jakiś szaliczek.

Muszę posprzątać w chacie, ale nie mam chęci :eek: Byłam przed chwilą odebrać wypis ze szpitala. Za jakieś 2 tygodnie skonczą mi się lekarstwa i będę musiała do naszego pediatry iść po receptę...ciekawe co powie, czy podtrzyma kurację czy coś zmieni.

reklama
witam
u nas juz pomalutku powrot do zdrowia
niunike kaszle i ciezko dycha juz tylko iweczorami i nad ranem a w ciagu dnia usmiech od ucha do ucha , tylko spi wiecej co mi wcale nie przeszkadza:-)

dzisiaj robimy ostatnie zakupy i jutro wsiadamy w samolot i do pl do dziadkow kurowac sie :-):tak: a w weekendzik na wesele :-):-):-):-)
mam nadzije ze do tego czasu niuniek wydobrzeje i ja tez bo inaczej czeka mnie wesele z czerownym nochem:sorry::sorry::sorry::sorry:

zdoria dla naszych chorowitkow jesiennych:tak::tak::tak:

Do góry