reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hehe muszę im to powiedzieć :-D
A my postanowiliśmy, że jedziemy jutro na wycieczkę, po drodze oddamy do reklamacj Mutsiaka i zajrzymy do sklepu wózkowego, w którym mam zamiar kupić nowy wózio. Szkoda mi kasy, ale liczę, że Mutsy opchnę po naprawie na allegro i mi się zwróci :-D

Agutek od nas też przekaż WIELKIE BUZIAKI DLA TOLCI ( SPÓŹNIONE NIESTETY)

Kurcze ja też bym chciała troche posiedziec w domku z córeczką, bo brakuje mi troche czasu. Z Wiktorią trochę się pobawie a później kąpiel i spanie i jestem trochę mało nacieszona córeczką. :dry:
Wika też jest cały czas marudna, ale zębów jeszcze nie wymacałam. Chyba dostanie tak jak mamusia w 8 m-c:-D

ale numer u nas z kąpielą:szok: mąż postanowił że dzisiaj kapiemy małą w dużej wannie:tak: nalał wode, włączył hydro, wskoczył do wanny:tak: przyniosłam małą a ona w płacz:-D:szok: ryk niesamowity nie było mowy o kąpieli:szok: dopiero do dużej wanny włożyliśmy małą wanienkę i Natalka dała się przekonać:tak:
ale żebyście widziały minę mojego męża tak bidoczek chciał z córcia się wykąpać:laugh2: chyba narazie mała boi się dużej wanny będziemy wkładać wanienkę a później może się przekona do dużej:tak: bo w pokoju już jej kąpać nie możemy bo chlapie strasznie:tak:

roksi moja ze mną się wykąpie, ale jak samą ją chciałam w dużej wannie myć to też płakała, a jak jeszcze odkręciłam wodę to w ogóle histeria :-D

reklama
Do góry