reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hm... ja miałam ten zastrzyk i nie polecam :no:. Miałam po nim okres przez 2 miesiące ;-). Z resztą gin na pewno ci odradzi, bo te zastrzyki są zalecane tylko przy karmieniu piersią.
no właśnie troszkę poczytałam o zastrzyku i opinie różne:baffled: obecnie biorę yasmin i czuje się ok:tak: ale jestem zapominalska:zawstydzona/y:

GORĄCE CAŁUSKI DLA HANULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no właśnie troszkę poczytałam o zastrzyku i opinie różne:baffled: obecnie biorę yasmin i czuje się ok:tak: ale jestem zapominalska:zawstydzona/y:

Alarm w komorce? ja tak mialam :tak:

chyba bardziej byłabym za wkładką:tak: jakoś plasterek mnie nie przekonuje szczególnie jego widok na ciele:no:

a kiedy planujesz druga dzidzie?
jesli szybko to raczej nie oplaca sie teraz wkladke montowac, ale oczywiscie mozna ;-) zalezy na ktora bys sie zdecydowala...jesli na miedziana to koszt duzy nie jest i spoko mozna brac..jesli mirene a szybko dzidziusia chcesz to koszt jest duzy i chyba bym sie wtedy na twoim miejscu wstrzymala...chociaz sama ja zalozylam sobie na wcale nie tak dlugi okres ;-) zalezy od podejscia :-p

Dzien dobry :-) nie bylo mnie kilka dni ,ale Malenka chora :-(marudzi w nocy co chwilke sie budzi i placze bo nie moze oddychac przez nosek :-(nie mam szans teraz nadrobic coscie naskrobaly :zawstydzona/y:ale mam nadzieje ,ze juz bedzie lepiej i bede mogla czesciej zajrzec :blink:

Agutek co to za sesja zdjęciowa na zamkniętym? Albo coś przegapiłam, albo sie i nie pochwaliłaś :-) Córcia jest śliczna.

Dziekujemy za buzialki i caluseczki!ale ten czas leci!juz 10 miechow!a zraz bedzie 20 lat!!!

Buzka dla WAS wszystkich!;-)

reklama
Witam po pracy (blueberry :-p)

ide zaraz obiadem zapchac moje dziecie, a potem licze, ze pojdzie spac, bo ponoc rano malo spala ;-)

Agutek co to za sesja zdjęciowa na zamkniętym? Albo coś przegapiłam, albo sie i nie pochwaliłaś :-) Córcia jest śliczna.

sesje robil moj brat - w prezencie gwiazdkowym mamy dostac od niego jedno ze zdjec (te ktore wybierzemy) w duzym formacie w postaci obrazu :tak: juz sie nie moge doczekac!!! teraz mam tylko dylemat, ktore zdjecie wybrac?

Do góry