reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam sie w sobotnie popołudnie
u nas wieje. byłyśmy z siostrą dwie godziny na spacerze <zmarzłam że szok>:szok:
Roksi, życze powodzenia i wytrwałości:tak:

reklama
Czesc wam :-)

dziecko wlasnie zjadlo sinlac z owocami i zasnelo, bez jekniecia, od reki :szok: a wcale nie wygladala na spiaca :-D

No to ja cię trochę przebiję. do tych co napisałaś ja jeszcze oglądam The Unit, Jericho i mamy ściągnięty Rome ale nie mam czasu na niego. :tak:

Hehe :-D Rome kiedys maz przyniosl do domu ale cos tam zle napisy byly dograne i w koncu nie obejrzelismy :-)

a ja oglądam Na Wspólnej:sorry2::zawstydzona/y:

Ja widze jeden na 50 odcinkow :-Dogolnie nie ogladam tylko czasem przy okazji jak nic nie ma innego w tv ;-)

roksi my kiedys probowalismy oduczyc smoczka ale nie wyszlo....wiec na razie dalismy spokoj. Powodzenia w walce :-)

roksi powodzonka, i dużo cierpliwości
ja na razie nie bede Wiki katować, bo widzę że ja swedza dziąsełką więc niech sobie pogryzie tego smokala, później bede z tym walczyc.
u nas też było brzydko i pochmurnie, ale ponieważ Wika jedzie jeszcze na antybiotyku to i tak o spacerku nie mogło byc mowy.
dzisiaj mamy błogi dzień lenistwa i tak szczerze mówiąc to bym sobie polezała jeszcze tak z pare dni

moja córka juz w łóżeczku:tak: płacze za smoczkiem:-( ale nie jest to ryk tylko marudzenie:-( zobaczymy ile jeszcze tak popłacze

10 minut płaczu i śpi Natalka bez smocza
zobaczymy jaka będzie noc:sorry2:

a witajcie kobitki, Ja dziś cały dzień na uczleni - masakra, a Amelia z nianią była, tak więc z spacerku wspólnego nici

dobrej zabawy blueberry :blink:

Roksi powodzenia w oduczaniu smoczka ja jakos sobie tego nie wyobrazam :sorry2:

reklama
Agutku widzialam na zamknietym ,ze przelotem byla Twoja fotka ,czy moglabys jeszcze raz wstawic ?? ja Cie jeszcze nie widzialam :-(

Do góry