reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ewa, "szukam i obrabiam" znaczy: najpierw szukam na różnych portalach (w zależności od potrzeb kupującego), kontaktuję się ze sprzedającym / agencją nieruchomości (to jest trudny etap do przebrnięcia; miliony maili, telefonów itp.) żeby uzyskać jakieś dokumenty, informacje dot nieruchomości. Potem składam to w prezentację, wyszukuję info o danej miejscowości, i wszystko czego potrzebuje inwestor (każdy ma inne wymagania). Sporo roboty przy tym jest ale lubię to :tak:

reklama

madzim, dzięki widziałam to , z resztą przeczytałam chyba już wszystko co jest na necie o bucikach:tak: a dzisiaj pokazywałam je osobie, która jest rzeczoznawcą obówniczym i mówi, że są ok i nic więcej nie trzeba. Mówiła, że ważne aby była skóra no i to wszystko o czym pisałam, że mówił nam ortopeda. Więc jestem spokojna :-)

Dzień dobry :-). Karol w nocy nie jadł, ale 2 razy dałam mu się napić. Wstaliśmy o 6 niestety.

ostatnio znalazłam jakis salon kosmetyczny taki wypasiony gdzie się robi botox i te różne wynalazki i mają tam usuwanie cieni pod oczami kosztuje to 150zł:tak: może się skuszę bo kremy i korektory też dużo kosztują:angry:
150 zł za zabieg to nie dużo, byle piling kosztuje 100 zł.

Bleberry- ja kupuje właśnie podkład Lancome, bo tez mam kłopoty z cerą, a on swietnie kryje i matuje,, no i ja mam jeszcze cere mieszaną:baffled:
Ten mój Lasting Performance też dobrze kryje i długo sie trzyma. Na pewno Lancome jest lepszy, ale jednak kosztuje 3 razy więcej ;-). Zanim zaszłam w ciążę chodziłam regularnie do takiego gabinetu dermatologii estetycznej i robiłam sobie pilingi i to na prawdę daje świetne efekty. No a teraz nie mam kiedy. Niestety ten gabinet jest po drugiej stronie miasta i nie pracuje w soboty :-(.

ups....400zł....strasznie drogie :sorry:
nie rozumiem w ogole dlaczego takie drogie sa te perfumy:dry:
Strasznie :szok:. Ale jak sobie kiedyś psiknęłam tym Alienem w perfumerii, to przez tydzień go czułam na rękawiczce.

Ja używam MK (Mary Kay) polecam, jest do kupienia na allegro (taniej niż u konsultantek), np tu: Podkłady mocno kryjące Mary Kay NAJTANIEJ (309605655) - Aukcje internetowe Allegro
Hm... nie znam wcale tej marki. Trzeba by wypróbować. Tylko nie wiem czy umiałabym sobie dobrać kolor. A trwały jest ten podkład?

ja tez tej marki nie znam :sorry:
no co do trwalosci to faktycznie te perfumy bardzo trwale sa, ale i tak trzeba przeciez codziennie sie psiknac ;-) moje starczaja mi na okolo 3 miesiace...jestem ciekawa wlasnie na jak dokladnie dlugo starczaja takie za kilka stowek, bo moze ostatecznie wyjdzie to calkiem ekonomicznie? a jesli porownywalnie to niestety "nie stac" mnie na nie ;-)

Dzień dobry :tak:

Widzę, że na topie tematy kosmetyczne. Bardzo fajnie. Można podzielić się swoimi spostrzeżeniami bo w sklepach jest taki wybór, że ciężko się zdecydować.
Ja dostałam w prezencie "perfumy" Naomi Campbell i bardzo mi się podobają. Podkładu najczęściej używałam Max Factora nawilżającego ale ostatnio chciałam zaoszczędzić i kupiłam z serii Lirene - shiny touch i jestem też zadowolona.

A używacie perełek do twarzy?

no co do trwalosci to faktycznie te perfumy bardzo trwale sa, ale i tak trzeba przeciez codziennie sie psiknac ;-)
Tego Aliena to ja bym raczej do pracy nie używała, bo wydaje mi się zbyt wyrazisty. Chociaż może tylko teraz tam myślę, a w rzeczywistości przyzwyczaiłabym sie do niego i używałabym codziennie :-).

A używacie perełek do twarzy?
Masz na myśli taki puder w kuleczkach? Miałam kiedyś taki brązujący, ale nie używałam, bo wydawał mi się za ciemny na zimę. A ponieważ trzymałam go w łazience, to mi zapleśniał :-).

T

Masz na myśli taki puder w kuleczkach? Miałam kiedyś taki brązujący, ale nie używałam, bo wydawał mi się za ciemny na zimę. A ponieważ trzymałam go w łazience, to mi zapleśniał :-).

Tak dokładnie. Ja mam takie rozświetlające z Avonu. Też je trzymam już długo w łazience. Niby nic się z nimi nie dzieje.

reklama
Byłam wczoraj u okulisty. Ale się uśmiałam.
Muszę dziś wybrać oprawki.

Pytanie do mam, które maja astygmatyzm (ja nie mam). Jak się widzi w okularach i bez, jak ma się astygmatyzm? Szkła korekcyjne wyglądają jakoś inaczej? I ile kosztują (tyle co zwykłe szkła)?

Do góry