reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mi strasznie chce się spać :dry:

najważniejsze raporty już dzisiaj porobiłam, więc teraz się z deka obijam ;-)
do tego mi gorąco, a rano było lodowato i już nie wiem jak mam się ubierać, że o młodej nie wspomnę :no:

reklama
cześć:-),

a my byliśmy wczoraj w lesie na grzybach:tak:, ale sie naspacerowaliśmy i oczywiście grzybów nic nie znalazłam, chyba że rosłyby na drodze:-D,
nawet Piotrus lepiej spał w nocy;-),
ale za to dał koncert z rana, taki że nie mogłam go uspokoić, aż chlipał:szok:, a wszystko przez to, bo chciał walic łapkami w laptopa:crazy:

dzień dobry
my z powrotem w domku i po długim spacerze. Dobrze, że ubrałam cieplej dziecko bo rano było zimno. Sama oczywiście na letnio i mnie trochę przymroziło.

Ewelina podobno krucho w tym roku z grzybami więc nie dziwne, że nie znaleźliście :tak:

ale mi dzisiaj praca nie idzie... czyli dzień seksu pie....e [piiiiip] wszystko

Moje prasowanie też już kilka dni leży. A mnie się nic nie chce.

Ja niestety nie kupiłam jeszcze Madzi butów jesiennych a rano po mokrej trawie przydały by się do biegania.

Coś ty, w górach wyjątkowy urodzaj. Może zależy od regionu :confused:.
Głowa mnie rozbolała. Mam zatkany nos i ciężko mi się oddycha.

Mój tato jest grzybiarzem i twierdzi, że w tym roku mało jest grzybów ale i opadów było mało w naszym rejonie więc to pewnie przyczyna. Ale jesień przed nami więc pewnie sytuacja się zmieni. :tak:

Nie daj się chorobie. Zdrówka życzę :tak:

reklama
Cały dzień co jakiś czas mam przerwy w internecie :wściekła/y:

Problem w tym, że mam tak cały czas (ten katar). Może to jakaś alergia :confused:.

Ja mam lekki katar jak chodzę po parku bo u nas jest dużo różnych i starych drzew. ale całe szczęście nie zawsze mnie tak męczy. Może i ciebie jakaś alergia dopada bo podobno alergików przybywa...

Do góry