reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja mam lekki katar jak chodzę po parku bo u nas jest dużo różnych i starych drzew. ale całe szczęście nie zawsze mnie tak męczy. Może i ciebie jakaś alergia dopada bo podobno alergików przybywa...
Ja cierpię na alergię od 6 roku życia, ale ten katar jest inny. Właściwie to nie jest katar, tylko uczucie zatkanego nosa. Pomagają krople, ale ile można ich używać :baffled:.

reklama
hej :-)

dzień dobry
my z powrotem w domku i po długim spacerze. Dobrze, że ubrałam cieplej dziecko bo rano było zimno. Sama oczywiście na letnio i mnie trochę przymroziło.

Ewelina podobno krucho w tym roku z grzybami więc nie dziwne, że nie znaleźliście :tak:

Moje prasowanie też już kilka dni leży. A mnie się nic nie chce.

Ja niestety nie kupiłam jeszcze Madzi butów jesiennych a rano po mokrej trawie przydały by się do biegania.

U nas ponoć bardzo dużo grzybów jest :tak:
Butów na jesień też jeszcze nie kupowałam, ale mamy takie pełne, które kupiłam w czerwcu w CCC jak jechaliśmy nad morze to stykną :-)
W niedzielę widziałam mnóstwo ludzi w Bartku i dowiedziałam się, że jakaś promocja była i buty można było w niskich cenach kupić. Ale nie skusiłabym się jeszcze na kupowanie zimówek już teraz :no: Ceny takie normalne są porażające:szok:

W ogóle to jak pomyślę, że w sklepach są już kolekcje zimowe...kombinezony, czapy to mnie to z lekka przeraża. Rok temu we wrześniu kupowałam kombinezon, masakra :dry:

Problem w tym, że mam tak cały czas (ten katar). Może to jakaś alergia :confused:.

pewnie niestety tak :baffled:

my po wizycie w poradni i jestem bardzo pozytywnie nastawiona :tak:
nawet chyba dobrze, że podczas zimowo-wiosennych infekcji sama z siebie rezygnowałam z podawania małej antybiotyków :sorry2:
jestem dobrej myśli :-)

hej wieczorem:-),

blu, a może w końcu receptę wykupisz na kropelki do nosa:confused:?

Agutek, najważniejsze to pozytywne myslenie:tak:

Elahar, u nas podobno sa grzyby, sama widziałam na targowisku, ale trzeba wiedziec, gdzie szukać, u nas zawsze ś.p. ojciec wiedział, gdzie, co i jak w lesie:-(, a my młodzi dopiero las poznajemy:-)

ja nie lubię chodzić na grzyby :sorry2:

Ja za to bardzo lubię las i zbieranie grzybów też bo zawsze sporo znajduję :tak:

moja mała oglądała katalog z bielizną i modelka miała czarne długie włosy a moja córcia co stronę przewracała mówiła "mama":-D

Dobre :tak:

W ogóle to jak pomyślę, że w sklepach są już kolekcje zimowe...kombinezony, czapy to mnie to z lekka przeraża. Rok temu we wrześniu kupowałam kombinezon, masakra :dry:

Właśnie dzisiaj zajrzałam do dwóch sklepów i oglądałam i kolekcję zimową. Są bardzo ładne rzeczy ale drogie. No ale kombinezon albo jakiś zestaw zimowy muszę kupić.

Witajcie :-)

Dziękuję za gratulacje :-) Staram się być dobrej myśli, więc suwaczek jest ;-):-D

Z jednej strony cieszę się, a z drugiej stukam się w czoło i mówię: głupia babo, poczekaj chociaż do pierwszego usg! :sorry2:

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
już wiele razy miałam takie akcje:-D:szok:
A ja nigdy :szok: Jak mi się okres spóźniał i robiłam test (bardzo rzadko, może ze dwa razy, bo jednak miałam zawsze bardzo regularnie @;-)) a nie byłam w ciąży to nigdy mi się kreska nie pojawiła :tak:
A teraz jest podobnie jak z Piotrusiem ;-) Może dlatego mimo wszystko jestem pełna optymizmu :-D
Choć co jakiś czas stukam się w czoło... ;-):rofl2::-D

Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
witam, witam :-)

kurde jakoś taka niewyspana ciągle chodzę, młoda budzi sie raz w nocy i trochę strajkuje, ale za to potem nie możemy jej dobudzić i do pracy przyjeżdżam coraz później, szczególnie, że doszła nam rano jeszcze inhalacja :sorry2:

spoko Agutek ja też:baffled: a mój m uwielbia:szok:

moja mała oglądała katalog z bielizną i modelka miała czarne długie włosy a moja córcia co stronę przewracała mówiła "mama":-D

moja ostatnio w necie widziała zdjęcie Natalii Kukulskiej i też stwierdziła, że to mama :-p

Do góry