reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my wróciłyśmy z zajęć i mała właśnie padła, a ja zrobiłam w międzyczasie ciasto na naleśniki, zaraz będę piec

roksi to "grube" robicie prezenty w takim razie :tak: wygraliście te ostatnie miliony w totka? ;-) :-D

blueberry niestety nie pomogę.

reklama
Witam Mikołajowo!:-)

U nas Mikołaj zadzwonił do drzwi kilkanaście razy a potem...znikł:-ptylko prezent zostawił:tak:pociąg się podoba, ale najważniejsze że to "Kołaj" przyniósł, w kółko o tym gada:rofl2:

bluja tego autora polecam gorąco! klasyka!

agutektoście nie pospały:-(odbij sobie na drzemce Toli;-)

soppanajesteś zakręcona jak ruski czołg:rofl2:

roksiu nas była cudowna zabawa Mikołajowa:-)najpierw zwykłe zajęcia, potem prezenty (my kupowaliśmy, a od szkoły maskotki i naklejki), potem tańce z Mikołajem, fotki:-)
w styczniu będzie choinkowa

Mój m dostał kapcie:-Da ja kilka dni temu kupiłam sobie od kol. biżuterię z czaroitem:-)

roksi nie było :no: no ale już jedna /młodsza/ grupa się rozpadła...przenieśli ich do nas, ale nikt się nie pojawił dzisiaj z tamtej grupy, a w naszej było tylko 3 dzieci....powiedziałam babce, że muszą się wziąć za porządną reklamę, bo prawie nikt nie wie, że takie coś u nas jest

madzikm nie mogę, bo smażę naleśniki :-D

oni myślą chyba, że są tak znani, że każdy będzie o nich słyszał i sam wpadnie na pomysł by na zajęcia się zapisać...albo, że może my za nich odwalimy cały marketing?

druga sprawa, że miasto nie jest duże...
muszą się reklamować i tyle, a jak ja komuś mówię, że tam chodzimy to wszyscy wielkie oczy i pytanie "a co to jest??"
wiele osób uważa też, że jest to za drogie i nie dadzą tyle kasy :no:

na razie w grupie naszej jest 3 dzieciaczków, które stale są i widać, że rodzice są chętni by dalej chodzić, a reszta wpada na jedne darmowe, czasem nawet na drugie i nie zapłacą jeszcze tylko mówią, że zaraz zrobią przelew, a potem się nie pojawiają :dry:

Agnes ale smacznie brzmi mniam

a ja juz pierogi meza wciagnelam i musze go pochwalic bo pyszne mu wyszly:-) bez mojej pomocy i jeszcze pierwszy raz robil :-)

a wczoraj wieczorem jednym we mnie rzucil hehehhe
tak mi na nerwy dzialal ze co chwile o cos sie go czepialam a on bezsilny nie chcial sie ze mna klucic i rzucil we mnei pierogiem , az sie ze smiechu poryczalam i sytuacje rozladowal hehehehhe
to go baba w ciazy do rzucania pierogami zmusza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Miloku mój m robi pierogi lepsze ode mnie! A drożdżowe z soczewica mniam.
Agnes ja pracuje w erze,przy wejściu na salę.
Madzikm jak mam ze 3 dwunastki pod rzad to mi sie zdarza zakręcic:)

Do góry