reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam my do 9 dzisiaj pospalismy a ja nadal spiaca:crazy:
ale ide zaraz z mlodym do przedszkola chociaz nie chce mi sie tylka ruszyc:baffled::baffled:

milego dnia
acha u nas pada :dry:

hej

Ja znowu zabiegana jestem i już nie mogę się doczekać świąt żeby odpocząć.
Miałam wkleić zdjęcie pianinka ale baterie wysiadły i jeszcze nikt nie załączył ich do ładowania. A co do pianinka to córcia prawie wcale na nim nie gra. :-(

reklama
Witam po pracy:baffled:
ale tu dziś mało wieści;-)
aha moja nie chciała iść spać przy mnie i padła o 17 i spała do 18:20:baffled: teraz ciekaw jestem o której zaśnie:baffled:

Do góry