reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

I ja też dobranoc,musze sie wyspać bo jutro mamy wizytę naszego erowego ambasadora czyli pan z wysokiego stołka chce zobaczyć jak wygląda sprzedaż i wyobraźcie sobie z warszawy leci samolotem!

reklama
witam !
jestem dzisiaj pierwsza:-)

nie moglam dzisiaj spac bo glod mi doskwieral :-D:-D:-D:-D
w efekcie siedze juz na dole i wcinam sniadanko a moje chlopaki na drugi bok sie przekrecaja:-D

dzisiaj w planach zakup prezentow swiatecznych , wiec nie wiem kiedy zawitam w domku:rofl2: bo nawet pomyslow nei mam :baffled:
najgorzej z m nigddy nie wiem co mu kupic:confused::dry::baffled:

dziewczyny z tymi szalonymi porzadkami to jest tak ze nie iwem skad ja tyle energi mam ostatnio , kurcze powera mam takiego ze meble moglabym przesuwac i gory przenosic:happy2:
ciekawe tylko czego to oznaka :confused::confused:
milego dnia babeczki:happy2:

http://www.onet.tv/28962,2996,1,4248886,1,1,0,0,wideo.html

widziałyście? bleee:szok:

Cześć dziewczyny :-)

Widziałam to..bleee......zawsze jak kupuje wędlinę to nie pytam która jest świeża, tylko, jaką mogą polecić dla malutkiego dziecka, przecież nie wcisną dziecku dziadostwa.

Teraz zastanawiam sie nad kupieniem mięsa i upieczeniu jakiejś szyneczki.
Może macie jakieś sprawdzone pomysły ?

roksi no popatrz a ja jakiś czas temu szukałam baletek na allegro i nie mogłam znaleźć, a jak było to nie w moim rozmiarze :-p

debiutantko masz rację ze skórą, to już zakup na lata, ale faktycznie kosztuje. Jest tylko jeden problem - skóra jest niezwykle wrażliwa na różne płyny, szczególnie na alkohol. Koleżanka ma i ją uczulali, że muszą bardzo uwazać, więc przy małych dzieciach to chyba warto sobie odpuścić i zainwestować jak już nie będą biegać z jedzeniem, piciem, kredkami, zabawkami, którymi mogą pozahaczać itp :-D

Poczytałam zaległe i odpisuję :tak:

Roksi to masz wielką córę, moja ma 86 cm
W sprawie niani - próbowałaś zmienić kanał ?

Blueberry ja sama nie mogę doczekać się śniegu , na święta musi być i tyle !

Agutek własnie, , gdzie te zimy, tęsknie za nimi.

Agnes, współczuję, ja też muszę poddać się leczeniu :-o

Co do NK to ja juz pisałam do nich o tych kontach fikcyjnych. Ogólnie zastanawiam się, po co małemu dziecku konto, kogo ono ma szukać ? koleżanki z przedszkola ? Głupota.

My choinkę ubieramy dzień, dwa przed Wigilią,

Madzikm
komoda podoba mi się

Cześć laski ;-).

Miloku, zazdroszczę energii, bo u mnie jej brak :baffled:. Dzisiaj czuję się tak niewyspana, że się zataczam, a noc wcale nie była jakaś tragiczna. Nie wiem o co biega :confused:.

Madzik, bardzo ładna ta komoda :tak:.

Byłam wczoraj u alergologa, przepisał mi leki i zaproponował odczulanie do przemyślenia. Jest to dość uciążliwe, bo trzeba co tydzień chodzić na zastrzyk (przez 10 tygodni) i to nie byle gdzie, bo musi być obecny lekarz alergolog. I leczenie trwa nawet 5 lat :szok:.

Blueberry współczuję, ale po odczulaniu będzie lepiej, tylko szokuje mnie te 5 lat :szok:

Gdzie jesteście ?
Mam trochę czasu teraz i mogę popisać, a was akurat nie ma :-(

potem znów będzie mi ciężko sie wdrożyć , a jak nie jestem w temacie to póxniej nawet pisac mi sie nie chce i tylko podczytuję.

roksi no popatrz a ja jakiś czas temu szukałam baletek na allegro i nie mogłam znaleźć, a jak było to nie w moim rozmiarze :-p:-D
Agutku powiem Ci że mieć małą stopę przechlapane a dużą (mój m 48) też są problemy obuwnicze:baffled: dobrze że ja mam standardowe 39:tak:
U mnie w mieście są tylko takie z eko skóry tzn eko jest na górze a pod spodem jakiś materiał ale wyglądają fatalnie:baffled:

Roksi to masz wielką córę, moja ma 86 cm
W sprawie niani - próbowałaś zmienić kanał ?
Aiwyls już nie mam od pół roku niani;-)
Moja córcia od urodzenia jest długasem:tak: jak się urodziła to miała 57cm a położna powiedziała że nigdy nie widziała tak długich nóg u noworodka:-D

reklama
Roksi moja też przy porodzie miała 57 cm.
nie mówię , że jest mała, wszyscy zdziwieni są jak mówię im , że ma dopiero 21 miesięcy. Każdy myśli , że ma 2 lata skończone.
pewnie o twojej mówią, że trzy latka ;-)

Obcinałyście już włoski swoim pociechom ?
Ja wczoraj skróciłam swojej o jakieś 2 cm, i lekko jej ścieniowałam bo pierzyły jej sie niemiłosiernie.

Co dajecie swoim pod choinkę ? Bo ja mam problem.Może poddacie jakieś pomysły ?
Dla teściowej już mam - komplet - czapka z szalikiem. Muszę przyznać, że jest piękny, biały z małym delikatnym niebieskim kwiatuszkiem.

Dla męża mam getry pod spodnie, bo narzekał , że mu zimno :-D
Skarpety i..no własnie, i co jeszcze ?

Dla córci tez mam komplet - czapka z szalikiem,ale co jeszcze ? na pewno jakaś zabawka, ale jaka ?
Co dla reszty ?
To znaczy, dla rodzeństwa mojego i mojego męża.
Co dla teścia i moich rodziców ?
No pojęcia nie mam, proszę o pomysły :happy2:

Do góry