reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

stół i krzesła mamy z tego samego drewn, opacie krzeseł takie jak drzwiczki w komodzie:tak:

fredzikpracusiu domowy:-)
prawda, że gadanie słodkie?:tak:
a co z Twoją pracą bo te Bajkolandie i inne instystucje Szymko ma chyba obcykane?

reklama
zabieram się za prasowanie:baffled:, może któraś chętna wyręczyć mnie:confused:, jeju jak mi sie nie chce:zawstydzona/y:, prać to łatwo:-p
do tego maluch wstał o 5.30:szok:, razem z tatisiem do pracy, a teraz już mu się kończy drzemka i koniec mojej wolności:-:)dry:

madzik,komoda super:tak:, a jeszcze bardziej super, że macie gdzie ją wstawić:-D, u mnie miejsca bardzo mało:-(

dzień dobry

Madzik komoda bardzo ładna :tak:
Ewelina ja wczoraj wyprasowałam całą sterte ubrań :baffled: a uprały się rzeczywiście dużo łatwiej :-)
miloku mnie też się dzisiaj nic nie chce robić i ledwie się rano zwlekłam z łózka. Jestem juz po dwóch kawach i najchętniej poszła bym spać.

Madzik komoda super:tak:tez lubie taki wlasnie styl mebli,ile kosztuje takie cacko pewnie drogie co?a stol masz na ile krzesel?Pytam bo my jestesmy w trakcie budowy domu i bym chciala taki duzy stol do salonu.U nas pada deszcz:-(

madzikm komoda bardzo ładna, gratuluję zakupu :tak:
a co do ekoskóry jeszcze to nam się rozwaliła już po 1,5 roku, pewnie wszystko zależy od miękkości materiału, itd.

roksi gdzie kupowałaś baletki?

madzikim ,elahar ja juz pognalam lenia heheh
i dostalam mega powera
wymylam reszte okien , odkurzylam gore, zrobilam obiadek, wymylam podlogi , wytarlam kurze( chociaz jeszcze nie zdazyly sie nazbierac) wypralam w rece fieranki i zrobilam pranie
ja jakas szalona jestem , jedna chwile leze plackiem i nie chce mi sie palcem ruszyc , a jauz za pare minut szaleje z porzadkami :-D:-D:-D:-D

madzikim to chyba ty mi tego lenia tak skutecznie przegnalas:-);-) dzieki:-)

madzikim ,elahar ja juz pognalam lenia heheh
i dostalam mega powera
wymylam reszte okien , odkurzylam gore, zrobilam obiadek, wymylam podlogi , wytarlam kurze( chociaz jeszcze nie zdazyly sie nazbierac) wypralam w rece fieranki i zrobilam pranie
ja jakas szalona jestem , jedna chwile leze plackiem i nie chce mi sie palcem ruszyc , a jauz za pare minut szaleje z porzadkami :-D:-D:-D:-D

madzikim to chyba ty mi tego lenia tak skutecznie przegnalas:-);-) dzieki:-)

No to się napracowałaś. Pochwała się należy :tak: Ja nawet obiadu dzisiaj nie ugotowałam, zjedliśmy coś tam w pracy. :baffled: Ale niedługo weekend to odpocznę i wyśpię się :tak:

Agutek zamówiłam na allegro u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Madzikm fajne komoda:tak:

Miloku lepiej tak nie szalej:no: mi przy odkurzaniu odszedł czop:szok: a po tygodniu już rodziłam:tak:

u yamahy będzie w styczniu bal karnawałowy:tak: przebranie obowiązkowo:-D
na koniec roku występ w politechniku ale nasze maleństwa to pewnie przebiegną przez scenę i tyle ale zawsze to występ:tak::-D

reklama
Witajcie Dziewczynki :)

Podczytuję Was regularnie ale nie mam kiedy pisac. Szczegóły w pogaduchach ;).

Teściowa, fajna ta komoda i "wypasiona":-).

Miloku wyluzuj bo faktycznie nie dotrwasz do stycznia :tak:

Roksi jak tam sprawa baletek :-)?? Dotarły czy nadal w skarpetach dzialasz ;-)?

Piszecie o tych ekoskórach a mnie to by się marzył taki komplet ze skóry, ech... Np w kolorze czekolady, ech.... Ale po pierwsze to nie mialabym go gdzie wstawic a po drugie (pewnie ważniejsze) takie meble to juz konkretna kasa ... ale jak powiadal mój Sp. Dziadek - biednych nie stac na tanie rzeczy :tak:. Sądzę, ze porzadny skórzany zestaw moze długo przetrwac wiec w ostatecznym rozrachunku moze wyjsc taniej niz ekoskóra, która jak piszecie zaczyna sie "sypac" po ok. 2 latach. Pogadac można a mam i tak "materiałowy" , który przykrywam wysłuzoną narzutą i nie mogę jej znaleźć następczyni bo albo sa cienkie zsuwające się szmatki albo same narzuty na tapczan a nie komplet na fotele. Bez narzuty u nas na Śląsku i przy M musialabym co chwile prac tapicerkę :baffled:.

Uciekam juz w kimono bo ostatnio bardzo mnie oczy od komputera bolą :dry:.

Dobrej nocy Kobiety!!!

Do góry