reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczyny ,ale wy mnei rozbawilyscie dzisiaj
karolek super spryciassz
ale mama caluj puki daje bo potem powie no wez mam nei caluj mnie :-D

ewelina hehe my tez chrapiemy i to wstyd sie przyznac ,ale chyba bardziej ja piłuje :zawstydzona/y:

rokasi bardzo fajne te baletki , ja bym takie do chodzenia chciala
a wogule to zazdroszcze tych tancow

mialam kiepska noc ,ale nei bede wam tutaj zanudzac
najwazniejsze ze juz dzisija jestem na full obrotach:-)

reklama
Ewelina to wszedzie masz blisko no nie:-)Tak sobie mysle co mamy kupic Julce na gwiazdke bo jeszcze nic nie mam.Myslalam o tym domku Kubus Puchatek do wanny ale boje sie ,ze nie bedzie chciala mi wyjsc z wanny ,albo kuchnie ta do gotowania no bo lalek to juz chyba ma dosyc.Wogole to ma pelno zabawek:tak:Juz sama nie wiem:no:

hej :-)

u nas też danonki się cieszą powodzeniem:baffled: ale dostaje ze 4 razy w miesiącu tylko, do łask wrócił jogurt naturalny:tak:

agnest nic nie mów o Zosi - Samosi bo ja wiem najlepiej jak to jest:-D od dobrych kilku miesięcy wszystko sama sama! z jedzeniem trochę spaprałam sprawę bo dokarmiałam drugą łychą:zawstydzona/y: i teraz otwiera dzióba i wkładaj jej:dry:

aguteku nas też podobnie zasypianie wygląda:tak:wcześniej nas nie potrzebowała, a teraz się domaga.
Na dodatek boi się ciemności i zasypia przy lampca - zaraz gasimy.
Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"

Miałyśmy niezłą rundę po sklepach - uffff. Gwiazdka dla rodziców, brata, męża i Zosi załatwiona:tak:
Wiecie, że musiałam się wykłócać w RESERVED by zdjęłi mi swetr z manekina??:crazy:rozmawiałam z kierownikiem sklepu i tak nie zdjęła:crazy:

i jeszcze ważna sprawa, jakie obicia na sofach, narożnikach najlepiej Wam się sprawdza przy Maluchach????
fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:

moja nigdy nie spała przy lampce, zawsze kładłam ja spać w ciemności i na razie nie boi się jej

co do materiału na sofie miałam eko skórę, kiedyś opisywałam wam nasze przeboje, generalnie do d***:baffled: mam materiał teraz
jeżeli chodzi o utrzymanie w czystości to eko skóra jest fajna, bo przetrzesz szmatką i po sprawie, a na materiale wszystko widać, ale przynajmniej nie pęka! materiał mogę sobie w ostateczności wyprać, a popękanego nie usunę :no:

Witam:-)
niedobre małpy śmieją się ze mnie:-p
kiedy ubieracie choinkę:confused::confused: zastanawiam się czy nie ubrać w ten weekend:confused: nie wiem czy nie za wcześnie:baffled:

u moich rodziców ubieraliśmy zawsze wieczór przed wigilią, w zeszłym roku u nas w domu ubrałam kilka dni przed, a teraz chyba znowu się wstrzymam :tak:

elektronicznej niani nie używamy już długo, mała śpi w swoim pokoju za zamkniętymi drzwiami, jak zapłacze to wszystko słychać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie juz stoi od wczoraj

stwierdzilam ze ubieram puki na nogach stoje
tristan mial mi pomagac , a wygladalo to tak ze ja ubieralam a mlody rozbieral:-D:-D:-D

Miloku, ale twarda sztuka z ciebie:tak::-D:tak:, powiedziałaś, że wytrzymasz do stycznia i widzę, że dotrzymasz słowa:blink:, oby tak dalej:-)
ja też już zastanawiam się nad choinką, bo nas i tak nie ma w domu na świeta, więc się nią troszkę nacieszymy przed:-D;-), no i będzie zywa:tak:,

mielismy dzisiaj gościa - teściowa nas odwiedziła przy okazji, bo była u lekarza:baffled:, specjalnie, to ona by się nie wybrała, bo i po co:confused:(jak twoerdzi), ale Piotrek i tak się cieszył, wszystko jej pokazywał i bawił się:tak::szok::tak:, a ja miałam wolne popołudnie:-D

Hej
no i posprzątałam chałupkę i nawet okna umyłam (jedno mi zostało) - słoneczko zaświeciło i mnie nastroiło :confused::happy2:, dziwna jestem?
Czasem mam takiego powera :-)
Potem zrobiłam dekoracje na oknie świąteczną, i dwa stroiki i lekkie przemeblowanie kwiatowe - chojaczek wjechał na okno kuchenne coby świątecznie wyglądać

moje dziecię zaczyna z nami rozmawiać :szok::-D jest wesoło :happy2:

no nic dobrej nocki

reklama
dobranoc Agnes :-)

moja chyba przysnela bo nastala cisza:tak:

madzik - ja mam eko skore i jestem zadowolona wytre i po sprawie :tak:i nie peka mi :no: a mamy ja juz 2lata:tak:

Do góry