reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć :-).

Roksi, tańczycie w baletkach?

Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"
Mój się nie boi, zasypia i śpi przy zgaszonym.

fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:
My mamy ekoskórę i jest do d... Cała już jest popękana, siedzenie jest przykryte materiałem :rolleyes2:. Generalnie jesteśmy na kupnie nowej sofy :-p.

Co do choinki, to my zwykle ubieramy w wigilię.

Karolek wczoraj oznajmił, że ma ziazi. Pytam gdzie - podciągnął nogawkę i pokazuje na kolanko (oczywiście żadnego ziazi nie było ;-)). Pokazał, że mam podmuchać (fuu fuu), a potem cmok cmok - pocałować. A potem powiedział "ga" i podciągnął drugą nogawkę i powtórka z rozrywki :-D.

Jeszcze jedna akcja - bawił się szufladą w pokoju i go postraszyliśmy, że sobie paluszek przytnie i będzie go bolał. Po chwili K. przylatuje z kuchni z palcem w górze, dmucha na palec i mnie prowadzi do kuchni... żebym zamknęła szyfladę, którą otworzył :-D.

reklama
Blueberry, śmieszny Karolek, Ignaś z kolei jak sobie zrobi ała to zwala na tatusia:) i też jest rytuał z dmuchaniem i całowaniem tam gdzie jest ała. My choinkę ubieramy pare dni wczesniej, w wigilię robi sie stroik z gałązek. A propo wczoraj piekliśmy pierniczki, Ignaś pomagał wałkować,dziś zrobie gołąbki,pójdą do zamrożenia. Nie mam za dużo czasu a tu jeszcze szkolenie za tydzień!

bry :baffled:
idę sprzątać, chyba że ktoś chętny za mnie to zrobić?:confused:
nic mi się nie chce, no może spać...

soppana
, ja następne pierniczki zrobię chyba jutro jak mnie wena najdzie bo na razie mnie puściła a za tydzień będę robiła domek piernikowy

miłego dnia

Roksi, tańczycie w baletkach?
to są nie takie baletki jak mają baletnice tylko takie
ar050.jpg
bardzo wygodne:tak:

bry :baffled:
idę sprzątać, chyba że ktoś chętny za mnie to zrobić?:confused:
nic mi się nie chce, no może spać...
Fredzik u mnie też by wypadało posprzątac:baffled:

madzikm moja od małego zasypia przy zgaszonym świetle:tak:

Agutek co Ty dzisiaj się nie odzywasz:confused:

dzień dobry:-)

moja elektroniczna niania ściąga jakąś inną nianię z bloku i gdy tamto dzieciątko płacze, pędze do Pietrka, a ten śpi w najlepsze:baffled:, dzis znowu to samo i obudziłam go sobie, na szęście była 7.30, więc nie tak źle:-D

Roksi, no nie, jak już coś robić to profesjonalnie, a nie w skarpetkach, baletki wyglądają bardzo zgrabnie:tak:;-)

Fredzik podrzuc troszkę pierniczków:tak:

a choinkę macie zywą, czy sztuczną:confused:

Ewelina u nas żywa:tak:
a ja już z pół roku nie używam niani bo mali sąsiedzi którzy mają pokój obok Natalci jak wysyłali smsy to niania wyłapywała:baffled: było takie tititi :baffled:

Czesc:-)My mamy choinke zywa ,ale ubieramy ja w wigilie.Pierniki juz moj tata upiekl ,ale chyba musi dopiec wiecej bo prawie juz nie ma,a sa pyszne:tak:Ide sprzatac bo mamy balagan ,a kolezanka ma wpasc dzis na kawke.

Roksi, u nas musi być niania, bo zamykamy drzwi:tak:, bo strasznie chrapiemy:szok:, no i w nocy czasmi muszę biegać, by zmienić zkres,
dodatkowo dokuczają nam CBradia, bo mamy komendę policji obok:baffled:

reklama
Ewelina u nas jest tak że drzwi do pokoju Natalki są zamknięte a nasze do sypialni są uchylone:tak: z tym że córcia sama otwiera sobie drzwi:tak:
chyba czujecie się bezpiecznie jak policje macie po sąsiedzku:tak::-)

Do góry