Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Dobrze, że mamy drugi 

Agutek, a co ty byś chciała? Żeby kawę robił? ;-)![]()

;-)
, ale przynajmniej noce są spokojniejsze
To nie odkurzanie, ale żeby odkurzał, więc moje pytanie tego dotyczyło..czy trzeba odkurzać osobno i potem myć mopem czy to jest 2 w1?

a mógłby. Szczerze powiedziawszy też sądziłam, że odkurza ale ja go dostałam więc nie musiałam się zastanawiać... ale mimo wszystko wolę to parowe ustrojstwo niż normalnego mopa bo dla mnie po normalnym mopie podłoga śmierdzi
, a tu gorąca para i żadnych płynów się nie używa. A co do parkietów to ja po prostu daję mniej pary - rzadziej (to się przez naciśnięcie reguluje) i powiem szczerze, że chyba mniej się namacza niż zwykłym mopem, którym nota bene też nie powinno się zmywać parkietów.

no ale mnie generalnie prace plastyczne pochłaniają na maksa 
a w dzien wszystko ok ladnie sie bawi i humorek dopisujeSandi, a jak córcia w dzień sie zachowuje?

nie ma jak szmata i na kolana, jeśli chodzi o dokładność.co do mycia podlog to sie zgadzamfredzika drogie to cudeńko parowe? na panele można?
ja mopów nie uznaję, zostawiają smugi i włosynie ma jak szmata i na kolana, jeśli chodzi o dokładność.
sandia co się dzieje z tym zasypianiem?
nie ma jak to szmata i kolana 
wczoraj to nawet walila mi niekapkiem w drzwi
i wywalila wszystko z szafy
a jak tylko wchodze do pokoju to humorek dopisuje