blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-)
Nie było mnie przez weekend, bo zostawiłam kompa w pracy (czuję w obowiązku się usprawiedliwić ;-)). Posprzątałam, okna umyłam, zrobiłam remanent w szafach. Mam pełno ciuchów niepotrzebnych i nie wiem co z nimi zrobić. Dzwoniłam do MOPSu, ale oni się tym nie zajmują... Poza tym mój tata się rozchorował i musieliśmy jechać do niego żeby mu wykupić lekarstwa. Więc zakupy nas jeszcze czekają
.
Synek śmieszny - wczoraj mi pomagał gotować zupę dla dziadka i ciągle "fam fam fam" (sam)
.
Miloku, uważaj na siebie kobieto
Nie było mnie przez weekend, bo zostawiłam kompa w pracy (czuję w obowiązku się usprawiedliwić ;-)). Posprzątałam, okna umyłam, zrobiłam remanent w szafach. Mam pełno ciuchów niepotrzebnych i nie wiem co z nimi zrobić. Dzwoniłam do MOPSu, ale oni się tym nie zajmują... Poza tym mój tata się rozchorował i musieliśmy jechać do niego żeby mu wykupić lekarstwa. Więc zakupy nas jeszcze czekają
.Synek śmieszny - wczoraj mi pomagał gotować zupę dla dziadka i ciągle "fam fam fam" (sam)
. Miloku, uważaj na siebie kobieto

Ja pytałam dwóch lekarzy i jeden i drugi twierdzi że już nie trzeba tyle, że jeden mówi, ze dlatego że mały pije nutramigen (chodzi o mleko modyfikowane) a tam jest, a drugi mówi, że w tym wieku jeśli nie ma niedoborów to już nie trzeba a Szymek i tak dostaje multi- sanostol i tam też jest... A pediatra mojej siostrzenicy też mówi, ze nie trzeba. Czyli trzech już
Poza tym, podawanie witamin na tzw "zapas" też nie jest dobre (to już mój komentarz ;-)) bo można przedawkować i zrobić krzywdę. Wit C podobno nie da sie przedawkować bo zostanie wydalona ale np D można i skutki nie są dobre :-(
mnie też odwyk by się przydał, wcześniej chodziłabym spać 

;-)
, nic mi się nie chce:-