Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potancowalam hehhe wywijalam brzucholkiem ;-) przyszli tez nie planowani znajomi i siora z narzeczonym ( wczoraj sie zareczyli ) wiec troche pobalowalismy 

wyduldal caly kubel :-):-):-)
co prawda poszłam spać po 2 ale wieczorkiem posiedziałam z m przy kolacyjce i przy winku
więc nic ci nie pozostaje jak tylko rodzić
, zdychaliśmy cały wieczór i zdychamy nadal. Szymek ma tylko niewielki katar i postanowił zrobić rodzicom niespodziankę: przespał caaaałą noc, padł o 20 i spał do 6.30 i nawet petardy go ni ruszyły
czyżby miało tak już zostać?
a kiedy ty właściwie masz termin?

na bialo, co by atmosferke stworzyc:-) dzieciarnai poszalala do 12,30 i padla, a ja razem z nimi
a dzisiaj z samego rana musialam wstac, smietnik wystawic, sniadanko zrobic moim lobuziakom , bo przeciez pospac se nie moga. jeszcze poczekam az tatusko wstanie i polece w wanie wymoczyc faudki.

elahar no widzisz to szkoda, że mi lekarz nie dał skierowania, liczyłam na nie, ale nie chciał dać, może następnym razem ;-)
;-)