reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
no to mnie też dopadło:angry: gardło mnie boli, głowa nabuzowana, ogólne osłabienie:angry: chyba jakieś grypsko mnie atakuje:angry: maskara
moja biedna córcia ogląda tylko "Poko" bo nie chce za bardzo się do niej zbliżać:no: myślałam że moja siostra przyjedzie ale pracuje:baffled: no nic jakoś dam radę młoda już dostała witaminkę c:tak: oby tylko nic nie podłapała

reklama
hi:-)
a ja postanowiłam, że będziemy składać papiery do przedszkola, a co mi szkodzi a nóż się dostanie:happy: zobaczymy, złożyć nie zaszkodzi

roksi, nie daj się chorobie no i oby mała nie podłapała

Fredzik u nas do przedszkoli niepublicznych nabór skończył sie niemalze 2 stycznia:szok::-D:szok:, a do publicznych jest ok. marca i tylko internetowy i chyba tez spróbuje, żeby zobaczyc jak to jest, jak mówisz, a nóz sie uda:tak::-D

:-)hej,

u nas dzis taka mgła, że bloku obok nie widać:szok:, ale nie pada, wiec pojdziemy na dwórek;-)
elahar, pewnie łatwiej iść do pracy, jeżeli nie zostawiasz płaczącej córci:tak:

:-D:-D

O wiele łatwiej, bo jak czasami się na mnie uwiesiła i nie chciała puścić to był problem. Dobrze, że niania sobie z nią radzi i potrafi czymś zagapić :tak:

Roksi zdrówka. :tak:

Witam się z L4

Nie chcę Wam nastroju psuć ale koleżanka mi podesłała linka o przypadku ze służba "zdrowia", który niestety skończył się tragicznie http://jasolczak.pl/ . Ja mam jeszcze ciepłe doświadczenia więc mnie tym bardziej to "rusza". Każdy ma prawo się mylić ale to nei to samo co lekceważenie ...

Roksi kuruj się a na wszelki wypadek może się już zarejestruj w jakiejś przychodni bo wiesz jak jest ...

Ostatnia edycja:
No to jestem i juz melduje: 6 tydzień,serduszko juz bije :)
Strasznie sie bałam i moze dlatego testu nie robiłam a tu mi M mówi ze sie cieszy i ze on przeczuwał!
U lekarza bylam prywatnie ale na karte medyczną z pracy,wiec nie płaciłam. Ale tak sobie mi babka podeszła, mam do wyboru jeszcze 3 w tej przychodni. Na razie musze ochłonąć :)

reklama
Do góry