Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam ciągle taki niedosyt, że niemarkowy, że droższe są bezpieczniejsze, testowane, itp. Byłam nastawiona na zakup droższego fotelika, ale dostaliśmy ten na chrzciny i głupio było kupić inny. A jeżeli chodzi o obsługę, to dość skomplikowana jest regulacja wysokości pasów i ciężko się zmienia nachylenie oparcia (można sobie paznokcie połamać ;-)).
A jeżeli chodzi o powrót do pracy, to nawet mi nie mów...
ja lubię nasz fotelik
ale kombinacje z przedszkolami
a jakiej firmy macie?
nasz Ramatti wygląda jak po trójce dzieci2 razy zdejmowałam oparcie do prania i się tak obrzępił
no i nasza lokatorka - myszka - w aucie go podrapała
![]()
obracanie jest the best ale ten nasz podobny w sumie do waszego, taki solidnyFredzik, fajny bardzo i to obracanie pewnie jest wygodne. Ale u nas niewiele by to dało, bo mamy autko 3-drzwiowe
.
kaskadaa weź ty napisz co u Wasa nie skacz tylko po wątkach;-)
wysypiasz się? nadal masz nianię? Junior grzeczny? Wojtulek dzielny?