reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
bogda za 4 minuty wyciągam z pieca i juz jestem u ciebie;-) dobre winko i mozemy posiedzieć razem;-)
uciekam spać do jutra

sandijeny:szok:to czemuż to taka poliyka połogowa w UK?
nie mam pojecia :sorry2:ale oni wogole tu jakas dziwna ta "sluzbe zdrowia" maja:dry:ostatnio znajoma pojechala do szpitala (przedwczoraj) z synkiem 2,5lat z wymiotami i biegunka to w szpitalu dali mu wody i czekali az zwymiotuje:szok::angry:chlopczyk nie zwymiotowal to kazali jechac do domu i dawac czesto po troszku pic i nic wiecej:angry:

Cześć Dziewczynki - witam sie oczywiście z pracy.......a po pracy na basenik z Wiktorią .....

ale kusicie tymi ciachami....może któras też mnie przyśle kawałeczek , bo ja sie łasuch zrobiłam

A wy śpicie jeszcze??

cześć

poszłam wczoraj spać o 20 :szok:
o 5.45 mała zrobiła pobudkę /budzik normalnie/, zrobiła siku na nocnik, wypiła mleko i poszłyśmy jeszcze spać, wstałyśmy przed 8 :sorry2:

podbijam pytanko!
takie zwyczaje tam u Was?? że na drugi dzień się wychodzi?:szok:

dziewczyny koszmar z tym zasypianiem, stwierdziłam, że coś trzeba z tym zrobić bo żal mi jej tak jak wyje pod drzwiami:-(jeszcze rano przeżywa:-(
zastosowałam metodę superniania - Z w łóżeczku a ja obok bez patrzenia, chciałam wyjść po 10 minutach bo oczy zamknięte - ryk:baffled:, siedzę kolejne 10 min oczy zamknięte, wychodzę - ryk:baffled:
a m ją bierze przed tv:crazy::crazy::crazy:
podejście nr 3 , wzięłam sobie książkę, poczytałam 20 minut, wychodzę i ....CISZA:-):-):-)
ale trochę to denerwujące codziennie 30 minut:sorry2:
zobaczymy jak jutro będzie

a ile śpią w dzień łobuzy nasze???
bo może za wcześnie ją kładę....
w dzień śpi 30/40 minut a noc od 20/ 20/30 do 8.00, 8.30

madzikm w UK tak jest, że po porodzie następnego dnia się wychodzi..
jak urodzi się nad ranem to nawet tego samego dnia po południu można już wyjść - dziwnie w porównaniu do nas nie? ja leżałam od środy wieczór do niedzieli :baffled:

widzę, że u was to samo z zasypianiem
nawet jak z nią leżę to niby już śpi a jak wychodzę nagle cała rozbudzona
nawet już powiększyliśmy łóżko żebym mogła spokojnie z nią leżeć, bo na tych 135cm to ciężko hehe :-D ostatnio pozwalamy ze sobą spać, bo mam dość ryków nocnych, a tak się chociaż wysypiamy :sorry2: wczoraj ona jeszcze nie szła spać a ja tak to oczywiście przybiegła do mnie do sypialni i ze mną spała :zawstydzona/y:

jeśli chodzi o godz. spania to wieczorem idzie między 20 a 21 - zależy od dnia, najczęściej o 20.30 śpi
rano pobudka o 5.45, w weekend między 7 a 8
w dzień - od kiedy pozwoliłam jej spać w dużym pokoju - śpi 3-3,5h

idziemy zaraz na zajęcia, ciekawe ile dzieci dzisiaj będzie

Witam:tak::tak:
moja urządziła niespodziankę weekendową i wstała o 6:30:baffled:
Agutku mam pytanie czy u córci na łóżku masz tą narzutę i ikea chyba żaba czy żółw:confused: bo gdzieś widziałam na fotce i chyba to było u Was:confused:
zastanawiam się czy nie skoczyć do Katowic bo mam ochotę jeszcze zmienić firankę u córci;-)
Sandi ale dziwnie jest w uk:baffled: ja już nie wspomnę że moja córci zażółciła się i leżałyśmy od wtorku (1 w nocy) do poniedziałku (11):baffled: normalnie myślałam że zeświruje i wpadnę w deprechę:wściekła/y:

reklama
Do góry