reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny, wiosny, wiosny! Pękających paków, krokusów i przebiśniegów, Topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć, słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie tarze grzeje. Wiosny w przyrodzie i w życiu rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym i gdzie tam jeszcze komu zimno.

Czekoladowego króliczka, apetytu jak u dziczka, kolorowej wydmuszki - takiej w kwiatuszki. A jak przyjdzie dzień lany - przemoczonej piżamy.

Wesołych i bardzo rodzinnych Świąt życzymy Wszystkim Marcówkom:-)

Dziewczynki zdrowych ,wesolych Świąt no i bogatego zajączka:-)
A ja znowu mam tu zaleglosci ,najpierw wyjazd do Berlina ,pozniej do dzis szykowanie świat.Ale dalam rade :tak:Jula chciala mi dzis w kosciele jajko z koszyczka zjesc:szok:A pozniej na glos mowila"gdzie ten ksiadz" masakra:tak:Dobra lece do lozeczka bo padam .Jeszcze raz wszystkiego dobrego :-)

I ja się dołączam do życzeń.

PRzede wszystkim Zdrowych i SPokojnych, bez codziennych trosk .No i zajączka majętnego.:)

Też byliśmy wczoraj święcić. Wzięłam maluchy, po drodze dołączyła teściowa. Wojtek święconką wywijał na wszystkie strony więc trzeba było zabrać. Ale za to w kościele stał spokojnie. Tylko raz na całe gardło zawołał - BOOOOBa( Bozia znaczy się )

A ja chora. Gardło mnie boli, gorączka, cała połamała a teraz jeszcze katar. Masakra. A tu dzisiaj trzeba się krzątnąć jakoś

miloku pewnie Ci już zły humor minął! Jeśli nie to łączę się się .

Mój M ma ostatnie tygodnie przed swoim egzaminem zawodowym i ciągle go nie ma bo się uczy. Widuje go jakąś 1 h dziennie , w weekendy jedzie się uczyć do mojej mamy albo do roboty- rano i wraca wieczorem. Ciężko mi z tym strasznie i humor generalnie też do d..... Jestem wykończona i zła. A teraz jeszcze chora.
Niech mnieeeeeee ktoś przyyyyytuli!!

Witam sie w świąteczny poranek

Kaskada bidulo - przytulam :tak:. Współczuję Ci mieć wszystko na głowie bo to nic przyjemnego, szczególnie przed Świętami kiedy jest jednak więcej roboty.

Agnes, mój M wczoraj nie tylko chciał jajko z koszyczka zjeść , czego jednak udało mi się uniknąć, ale najpierw wyczaił czekoladowe jajeczko w koszyku i je zjadł a potem zabrał się za kiełbasę :laugh2: ku uciesze stojących wokół osób. No ale jako że nie zjadł wcześniej obiadu tylko podziubał to mu pozwoliłam :-).

Miloku a jak Twój humor?? Jakas poprawa?

Ja się nie wyrobiłam z przygotowaniami do Świąt, tzn. nie zdążyłam upiec babeczek a że dzis wpadną dziadkowie to jeszcze będę piec. Chciałam mazurka ale mi przeszło i coś takiego chyba zrobię Babeczki kajmakowe - Przepis.

I kurcze "zajączek" nie dojechał :baffled:. Zamówiłam tydzien temu zjeżdżalnie, zapłaciłam w poniedziałek a jak do czwartku nic nie było to zadzwonilam do gościa i mi powiedział, że się nie wyrabiają bo tyle zamówień mieli :angry:. A ja się wcześniej martwiłam, ze nie będę miała gdzie schować tej zjeżdżalni jak ją kurier przywiezie za wcześnie....

Pogoda się psuje.. niebo takie zachmurzone... buu

Miłego świętowania i poprawy hunoru tym co go nie mają :tak:

my po święconce:tak: młoda dumnie niosła swój koszyk:tak: grzecznie stała w kościele i na koniec miała wrzucić do skrzyni coś z koszyczka i udało się wyrzucić prawie całą zawartość:-D miała królika, kurki i jako wszystko z czekolady:tak: zostało jajko i kurka:-D
miloku przesyłam troszkę dobrego humorku:tak:
blu eeeee chłop dał czadu:tak: mój to chyba ekran tv wyczyściłby jakby już nic nie było widać:-D:-D

WESOŁEGO ALLELUJA MARCÓWKI!!!!

I ja się dołączam do życzeń.

PRzede wszystkim Zdrowych i SPokojnych, bez codziennych trosk .No i zajączka majętnego.:)

Też byliśmy wczoraj święcić. Wzięłam maluchy, po drodze dołączyła teściowa. Wojtek święconką wywijał na wszystkie strony więc trzeba było zabrać. Ale za to w kościele stał spokojnie. Tylko raz na całe gardło zawołał - BOOOOBa( Bozia znaczy się )

A ja chora. Gardło mnie boli, gorączka, cała połamała a teraz jeszcze katar. Masakra. A tu dzisiaj trzeba się krzątnąć jakoś

miloku pewnie Ci już zły humor minął! Jeśli nie to łączę się się .

Mój M ma ostatnie tygodnie przed swoim egzaminem zawodowym i ciągle go nie ma bo się uczy. Widuje go jakąś 1 h dziennie , w weekendy jedzie się uczyć do mojej mamy albo do roboty- rano i wraca wieczorem. Ciężko mi z tym strasznie i humor generalnie też do d..... Jestem wykończona i zła. A teraz jeszcze chora.
Niech mnieeeeeee ktoś przyyyyytuli!!

Witam sie w świąteczny poranek

Kaskada bidulo - przytulam :tak:. Współczuję Ci mieć wszystko na głowie bo to nic przyjemnego, szczególnie przed Świętami kiedy jest jednak więcej roboty.

Agnes, mój M wczoraj nie tylko chciał jajko z koszyczka zjeść , czego jednak udało mi się uniknąć, ale najpierw wyczaił czekoladowe jajeczko w koszyku i je zjadł a potem zabrał się za kiełbasę :laugh2: ku uciesze stojących wokół osób. No ale jako że nie zjadł wcześniej obiadu tylko podziubał to mu pozwoliłam :-).

Miloku a jak Twój humor?? Jakas poprawa?

Ja się nie wyrobiłam z przygotowaniami do Świąt, tzn. nie zdążyłam upiec babeczek a że dzis wpadną dziadkowie to jeszcze będę piec. Chciałam mazurka ale mi przeszło i coś takiego chyba zrobię Babeczki kajmakowe - Przepis.

I kurcze "zajączek" nie dojechał :baffled:. Zamówiłam tydzien temu zjeżdżalnie, zapłaciłam w poniedziałek a jak do czwartku nic nie było to zadzwonilam do gościa i mi powiedział, że się nie wyrabiają bo tyle zamówień mieli :angry:. A ja się wcześniej martwiłam, ze nie będę miała gdzie schować tej zjeżdżalni jak ją kurier przywiezie za wcześnie....

Pogoda się psuje.. niebo takie zachmurzone... buu

Miłego świętowania i poprawy hunoru tym co go nie mają :tak:

dzieki dziewczyny
niestety humor dalej kiepski , jak nie gorszy niz wczoraj
wiec napisze tylko mileo swietowania:tak::tak:

miloku, kaskada, przytulam :tak: i współczuję
ja nie przepadam za wszelakimi świętami :baffled:
debiutantko, szkoda, ze zjeżdżalnia nie doszła ale może pozajączkowa też będzie fajna :-p a mój dzisiaj na takiej właśnie tylko niższej chodził zamiast zjeżdżać :sorry::eek:

aaa kaskada, kupiliśmy fotelik ten z pięciopunktowymi pasami i wczoraj była próba, rewelacja! :-D takie śmichy że szok ale nie wiem czy fotelik w końcu na moim rowerze nie wyląduje bo m jest za długi i obciera piętami o niego :baffled:

reklama
Hej,witam świątecznie. Ignaś też zjadł czekoladowe jajko a potem poszedł sam do księdza,bo ten sie pytał komu nie poświęcił :) i tak mu ładnie pokropił :) niestety młody nie chce spac w dzień i potem od 18 marudzi. W dodatku babcia marudzi jeszcze bardziej,bo jej wiecznie zimno i nie robimy po jej myśli :-( ale byle do wtorku :) Mokrego dyngusa jutro życzę!

Do góry