reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
To super ,że juz po ,na pewno decyzja będzie po twojej myśliwitram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro
komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno

my właśnie skończylismy oglądać film na dvd komedia "kolacja dla palantów" polecam dawno się tak nie naśmiałam 

Lena padła po całym dniu wrzasków tak ok 20 a Laura ściemnia ,że śpi
ale już mam spokój i czas dla siebie
wczoraj na spacerze tak mnie Słońce chwyciło że drugi dzień chodzę obolała normalnie mam poparzone ramiona bo ja to bledziuch straszny jestem boli jak cholera

Lena padła po całym dniu wrzasków tak ok 20 a Laura ściemnia ,że śpi

wczoraj na spacerze tak mnie Słońce chwyciło że drugi dzień chodzę obolała normalnie mam poparzone ramiona bo ja to bledziuch straszny jestem boli jak cholera

anka26_x_07
Mama Laury :)
ja tez ja tezDowikla czym sie zajmuje twój m????,bo to co misię wydaje to chyba nie to jednak?.........Aco do teśiowej toż to jej pewnie ostatnie podrygiCieżki wybór w ycd sama nie wiem kogo bym chciała w finale a wy??chyba Anię i Piotrka a wy??????????

jest ktoś jeszcze?![]()
czekamy na info:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
z WEronika:-):-):-)Nie doczytałam wcześniej ,że Anabuba ma dzis komisje lekarską z Paulinką dołączam się i ja do zaciskania kciukasów
Pauliny w przyszłym miesiacu

a ja jesczez nie jadlam truskawek w tym rokunadrobiłam to uciekam po truskawki, bo tylko patrzeć jak lunie....![]()

tylko ciasto z truskawkami wczoraj u mamy
a Ty nie w pracy???????????????Idz sama ,przezorny zawsze ubezpieczony,a jak ,schowa ,a potem ukradkiem do domu przytargaidę na drzemke ,bo mnie strasznie spanie muli
nikogo nie ma w domu to co mi tam
Dowikla ja też sie wzruszam na takich imprezkach wczoraj teżbyłam ,ksawe był krasnalkiem i był słodziutki taki ,ze ho ho ,klaudia też występowała
![]()
ja sie powoli przybieram do porzadkow na strychu bo juz niezly bajzel,a piwnicy nie mamsuper
ja swojemu sama wyrzucam ale swoich nie dam ruszyćostatnio sama sobie zrobiłam porządek w starych gazetach wnętrzarskich, swierdziłam, ze skoro mam już dół rozplanowany to nie są mi potrzebne
ale mam już następne
![]()
Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada.To coś w tym musi być!
![]()
moj tez zaczal przez mnie ogladac ale Chirurgów i Dr Housa:-)
ale ja juz obejrzlama nowy sezon i narazi eprzestoj i jestem na glodzie

madziulanatasza
Fanka BB :)
Odpadam bom śpiąca,dobranoc

anka26_x_07
Mlena najwazniejsze ze do przodu 
Madziula spij dobrze
A ja mojego zatluke bo kazal sobie zrobic kanapki wiec ja na jedna tez sie skusilam
Madziula spij dobrze

A ja mojego zatluke bo kazal sobie zrobic kanapki wiec ja na jedna tez sie skusilam

reklama
anka26_x_07
Dowikla dobranoc:-)
Podziel się: