reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes te zdjęcia robią w przedszkolu format A4 to już tradycja, potem rodzice wykupują zdjęcia albo nie a przedszkole od fotografa dostaje jekiś sprzęt...drukarkę, głośniki, mikrofon, zabawki i co potrzeba.:tak:
moję dziecię starsze czyli adam zawsze poował do masy takich zdjęć w przedszkolu a potem liczył że mamusia wykupi wszystkie jak sobie za jedno liczyli 17 zł a on np pozował do 7 :szok::szok::szok::szok:ale też mamy kilka takich fajniejszych na pamiątkę i kilka grupowych:tak: w tym roku robili im fajne w 3 klasie chłopaki takie ala okładka gazety brawo sport super i taradycyjnie grupowe i legitymacyjne i taki komplecik 60 zł:tak:a teraz jeszcze julka dojdzie :szok:dżizas jak to dobrze że ja idę do pracy bo bym nie dzwigneła tego:no:i wyprawkę kupię dzieciom bez stresu:tak::tak::tak:za lipcową pensję bez problemu kupie im książki a teraz powoli w biedronce bloki kredki i inne rozmaitości:tak:
kurcze ciekawe jak asi poszło:confused:

reklama
ok w takim razie wracamy na domowki a trzeba bedzie poprosic admina o usuniecie tego watku zeby nie smiecic niepotrzebnie.
w sumie dlaczego przez jedna nieodpoiedzialna osobe mamy uciekac:confused:
popieram jakoś tak jestem przyzwyczajona do domówek a jak coś chcę tylko dla nas albo się wypłakać to mamy rów:tak::tak:

Kurcze ja tez bym do pracy wrocila,ale poki co siedzew domu.
Aguni sie dbrze trafilo bo praca 4godz dziennie wiec i wilk syty i owca cala:-)

a gdzie Myszunia????????????
pewnie ja mdlosci mecza i nie ma biedaczka sily.
na watku padziernikowym tez jej nie ma.
a Mlena?jeszcze nie wrocila z wczasow?na gg ja widze ale sie nie odzywa:baffled:

hej zuzkuz i mama helenki:happy2:
dziewczyny u was też taki upał od rana??????
ostatnio mama helenki myślałam o tym że ty to teoretycznie zamiast cyckować wstawać w nocy i przewijać to powinnaś do porodu się szykować:tak:ale niki jako patryjotka postanowiła nie rodzić się w amerykańskie święto niepodległości tylko w polskie a to akurat 4 zerwca wypada bo ona się nawet w 20 rocznicę urodziła:happy2:

M powiedział to samo :-D

U mnie idzie upał, ale w domu narazie przyjemnie :tak:

WIKTORIA
Dzieki.Moja przeprowadzka poszla szybciutko i sprawnie:tak::tak::tak:
W nowym domku mieszka nams ie super:-):tak:Jest cisza,spokoj i normalni sasiedzi:tak::tak::tak:
A jakies fotki były.To fajnie ze wam sie dobrze mieszka
hehehheh
no ja mam baesen na podowrku przy piaskownicy wiec cien jest dopeiro kolo 18
Weronika nadal spi:szok::szok::szok::szok:
a mnie czeka koszenie trawy.kurcze w domu nie ma czym oddychac.chodzi wiatrak ale wcale tego nie czuc.kom tez sie grzeje wiec go zraz wylacze
U nas też duszno wczoraj było ha i tez kosiłam trawe a dzisiaj też będe przez te pogode cały ogród mi zarósł
witam dziewczyn:alem cie ciekawy temat:):)mieszkam usa i ciezko tu znalez kogos z kim mozna sobie fajnie pogadac...
Witaj
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale ten wątek nie jest dla nowych mam:sorry2::sorry2::sorry2:
Jeśli tak powiedzcie a nie będę przeszkadzać:no:
Nikt nie powiedział ze nowe mamy tu nie moga w chodzić
nie na 100%, ale odpoczatku jakos caly czas mówie Zuzia i przywykłam i kupuje dla Zuzi bo chce Zuzie:zawstydzona/y:

jutro mam wizyt u gin i poprosze ja moze mi zrobi jescze raz USG i potwierdzi to wtedy juz bede miala wieksza pewnośc:sorry2:
To nam napisz później jak u gina
aleście się schowały:baffled::baffled::baffled:ale Was znalazłam:-D:-D:-D
tam już nie idę, nie mam ochoty jakoś:-p:-p:-ptu będzie przyjemniej:tak::tak::tak:
idę prasować zasłony, umyłam wreszcie okno balkonowe:szok::szok::szok:
wpadnę jutro, pa pa
Fajnie ze nas znalazłaś
dzis zaliczylismy jedną burzę a teraz widzę że znowu sie błyska ,chyba idzie druga burza.nie wiem jak długo posiedzę:baffled:
Współczuje burzy u nas wczoraj była ale tylko zagrzmiało z daleka i przestało
dlaczego wszystkie pouciekały :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja teraz kompa wyłączam juz o 20:00 i ide do łóżka
uwaga uwaga:
KOCHANE MOJE JUTRO OD 18.30 ZACZYNAM PRACĘ:happy2::happy2::happy2::happy2: jaka ja jestem szczęśliwa:tak::tak::tak::tak:dziękuję za kciukasy jak zawsze pomogły:tak::tak::tak::tak:
narazie zaczynam od sprzątania w przychodni codziennie od pon.do pią po 3 godzinki a w sob i chyba niedziele po 6 godzin zarobię za to 600zł na łapkę co nam dupkę ratuje :-):-):-)jaka ja jestem szczęśliwa wyjdę z domku do ludzi bez dzieci no superaście:tak::tak:narazie to przychodnie a potem jak dziewczyny wrócą po kolei z urlopów to tu pod nosem w castoramie w tych samych godzinkach ale nie będe musiała dojeżdżać:tak::tak:jupiiiii!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak asi poszło wiecie już coś????
Gratuluje

Kurcze ja tez bym do pracy wrocila,ale poki co siedzew domu.
Aguni sie dbrze trafilo bo praca 4godz dziennie wiec i wilk syty i owca cala:-)

a gdzie Myszunia????????????
pewnie ja mdlosci mecza i nie ma biedaczka sily.
na watku padziernikowym tez jej nie ma.
a Mlena?jeszcze nie wrocila z wczasow?na gg ja widze ale sie nie odzywa:baffled:
no coś ty jest na gg?????
kurcze to naisz do niej :tak::tak::tak:
anabubka spokojnie i ty pójdziesz do pracy:tak:
może daj ogłoszenie jak ja do sprzątania albo innej pracy weekendowej:confused:
ja szukałam tylko takiej albo na popołudnia albo na weekendy bo wtedy piotrek zajmie się dziećmi:tak:
a co by było śmieszniej to niewiele więcej zarabiałam jak pracowałam w opiece na 3/4 etatu:szok:

reklama
Malinka no przydaloby sie,ale poki co cisza.
nie dawalam zadnego ogloszenia,czasami siora cos zalatwi.
moj p poszedl na druga fuche wiec wraca z pracy,je i do roboty idzie.
chociaz nie ma czasu na glupoty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p

Do góry