Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już przeczytałam i odpisałam. Plecak na kanapki bo u nas to nie takie typowe przeczkole z obiadami i mały plecaczek potrzebujęprzeczytaj moj wczesniejszy post
a po co mu plecak do przedszkola?![]()
Ja nie pamiętam jak nazywa się ten zaszczyk ale przy Sewerynie też brałam i normalnie miałam okres. A dopiero teraz mam te problemy. Ale chociaż trochę mnie pocieszyłaś

Oby tak dalejJuż przeczytałam i odpisałam. Plecak na kanapki bo u nas to nie takie typowe przeczkole z obiadami i mały plecaczek potrzebuję
ale nie mogłam nic napisać bo komp zastrajkował
teraz nie wiem czy wszystko zapamiętałam dobrze

ucałuj Antosia od e-cioci :-)
ja kiedyś też byłam na weselu bezalkoholowych (pan mlody to niepijący alkoholik) a wszyscy goście chodzili nagrzani bo obok lokalu była nieźle zaopatrzona stacja benzynowa

nieprawda bo u mnie nie bylo, pobłyskało się trochę i poszło dalej

potem jak umyłam włosy to nie chiały mi się ułożyć i mam dzisiaj na głowie jakieś siano

i poza tym dziecko mnie wnerwiło

nie chciała wstać, nie chciała zjeść śniadania i zrobiła taką awanturę, ze chyba pół okolicy ją słyszało bo tak się darła, potem wyła i dostała spazmów a ja myślałam że wyjdę z siebie

wszyscy myślą że ja jestem bardzo spokojna i wyważona a mnie strasznie łatwo wyprowadzić z równowagi
i dzisiaj to się stało bo powiedziałam do własnego dziecka żeby zamknęła dziób i że jest durna

a teraz mi tak strasznie wstyd, co ze mnie za matka:-