Ha ha mam nosa .Z Klaudią kiedyś takie często robiłyśmy

Nie wszystkie dzieci chciały robić prace,ale potem wszystkie chciały dać mamie prezent.

I taki tego efekt.
Ktoś sobie przywłaszczył,a Kubuś rozpaczał.
Biedulek dziś jeszcze w szkole mówił jaki to on super prezent mamie zrobił, a mama go nie zobaczy.

Bez komentarza

Kamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiach

prosze oto foteczka
Slicznie
Kobieto, ja tylko napisałam co o tym myślę ;-) chyba zbyt serio do tego wszystkiego
Malinka powiadasz w czerwcu
As, z tym SI dopiero się okaże

Chyba muszę do nich zadwonić i się przypomnieć
Pewnie,że zadzwoń

Wiesz sama ,że im wcześniej tym lepiej .
Mój mały z powodu zaburzonej integracji prawie wcale nie spał w nocy,ale wtedy jeszcze tego nie badali u takich maluszków,potem doszła rehabilitacja bardzo intensywna i jeszcze się pogłębiło:-

-(.
Przykro mi, że tak na mnie naskoczyłyście. Przekazałam tylko wiadomość od Adminów. Jeżeli tak was bulwersuje sprawa tych spotkań ja juz więcej nic w tym temacie nie napiszę Informacji szukajcie na wątkach regionalnych a jak któraś bedzie zainteresowana a na regionalnym nic nie znajdzie zapraszam do mnie na PW.
Justa daj na luz,ja tylko napisałam ,że to bzdurny pomysł i tyle .
Do Ciebie nic nie mam.
Hejka
wpadłam na Minutkę ,bo mam dziś morze energii,posprzątałam regał ,wyodrębniłam kolejną góre ksiązek ,których sie chetnier pozbęde,latam i sprzątam mieszkanie,ba nawet na myjni byłam auto umyć ,tylko jeszcze muszę wlecieć ze ścierką i umyć deske

NORMALNIE AZ MI FAJIE.
wCZORAJ ZA TO JAK WRÓCIŁAM Z SIŁKI CZUŁAM SIE TAK SŁABO JAKBYM ZEMDLEĆ MIAŁA,TAK JAKBY GŁOWA REAGOWAŁA Z OPÓŻNIENIEM NA WSZYSTKO CO ROBIE ( sory za capsa)
przymuliłam caly wieczór ,a dziś jak nowo narodzona,ale az miło na regał spojrzeć
Malinka kaszana z tym eeg,obydało rde wcześniej w końcu to wazne

ja mam SE C902 KLAPKI NIE MA OGÓLNIE JEST FAJNY ZDJĘCIA WYCHODZA SUPER ,ALE PRZY DOBRYM ŚWIETLE TYLKO ,A I ZOOM JEST DO KITU ,CO Z TEGO ,ZE PRZYBLIZYSZ JAK ZDJĘCIE WYJDZIE NIEWYRAZNE9999999znowu caps)
As gratki dla nowej pracy
Dorotka -zycie
Mojej ewentualnej szefowej wczoraj nie było ,wieec dzis uderzam -trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki.Masz zdrowie z tą siłką

Posprzątanej chałupki zazdroszczę,bo ja w lesie jeszcze jestem

Dzięki za gratulacje

:-):-)
Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:-

-(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)
Witaj na forum.
Też miałam dziecko z AZS .
Z czystym sumieniem polecam dietę PP i w rok mu przejdzie.
Też tak mi się wydaje :-)
JEdnak nałóg silnieszy, wpadłam z kawka

Ale widzę jeszcze puściutko
Helenka w końcu dała się wyciągnąć na porządny spacer

Ostatnio przez te wiatry wyjścia były horrorem, bo ona się darła, że wieje

No ale dzisaj było milutko

Teraz siedzi i smaruje nowymi flamastrami
Fajnie,że Wam się udało wyjść na dwór.
I pewnie flamastry to w nagrode za wytrzymałość.

Fajnie,że ząbki się pokazały

to pewnie będzie już noc spana :-):-)
Dzieciaki nakarmione

Helenka kotleciki z cycka kurczaka, a Niki lane z rosołem kurczkiem i marchewka

Trzeciego obiadu dla siebie już mi sie nie chciało szykować
Malinka, super, że zebale wyszły

Hmmm, może ja zaproponuje Niki szczoteczkę do zębów

Trzeba było zjeść z Helenką

;-):-):-)
Szczoteczkę kup Nuka tę do trenowania niech sobie dziąsełka masuje.

Klaudia pogryzła takie 2 nie mając zębów trzonowych tak je maltretowała,że szok

Ja myślę,że to nie ropka a prędzej pleśniawki.

Skąd u takiego malucha ropa w buzi

Zastanawiające.

Wróciłam po 15 z przedszkoli.
W sumie przewiozłam 21 dzieci w dwóch przedszkolach

Teraz robię obiadek i siedzimy w domku,bo zajęcia w fundacji od przyszłego tygodnia dopiero we wtorki będą.

Powód?
Nie wszyscy rodzice się zdeklarowali ,bo to 10 zł. kosztuje.

Biorę się zaraz za jakieś sprzątanko i może prasowanie ,żeby dnia do końca na pusto nie przebimbać