reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Austrii

reklama
super! to o 11.30!
chodzi ci o te bille na dworcu na praterze rozumiem.

Bede! :-)

Kathinka, zbieraj manaty i wpadaj.
Moze Sylvia? inne dziewczeta?

ach, jestem dzisiaj w wiosennym nastroju, taka piekna pogoda!!

Ja nie znosze duzych miast i moje Stpoltenowo akurat sie wydawalo. Jednak gdy piszecie ciagle o tych spotkaniach to az zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w Wiedniu.
Wlasnie dostalam zla wiadomosc od kolegi, ze nasza kolezanka z liceum nie zyje:-:)-:)-( Dzis pogrzeb.
Zeby zakonczyc pozytywnie- nasza niunka ma laskotki. Wczoraj podczas kapieli sie smiala, gdy tylko dotylakalam jej szyjki:-)

Ostatnia edycja:
mb_1, wspolczuje!

a laskotki to fajna rzecz, moja maja sie tak chichra!!!:-D

Kathinka wlasnie odwolala, wiec bedziemy tylko we dwie

ja sie wychowalam w Warszawie, wiec dla mnie Wieden taki sam jak Warszawa. Ale czasem wolalabym mieszkac w mniejszym miescie.
Nie martw sie, przyjdzie wiosna to bedziesz wpadac czesciej do nas na jednodniwoe wycieczki. To tylko godzina drogi!!!

Hej,fajnie macie z tymi spotkaniami:yes:Jak bedzie cieplo to i ja bede mogla nieraz i we Wiedniu zawitac na "chwile" ale raczej poniedzialki wchodza w gre bo zawsze mam je wolne...chyba ze jakies swieto wypada.Moze i mam 170km ale nieraz milo sie tak wyrwac :-D
Ja w domu z malym dzis i jutro bo ma ta skaczaca goraczke narazie czysto ale w domu mamy siedziec.
mb_1 wspolczuje utraty kolezanki a co do laskotek to nie ma jak rozesmiane z gilgotania dziecko :yes::yes:
Co do duzych miast to ja jakos nie przepadam ,same w takim utrudnienia jak ma sie auto.No chyba,ze jezdzi sie komunikacja miejska to wtedy oki.Jak jezdze do siostry do Düsseldorfu to mnie trafia,auto stoi bo bezsensu sie nim ruszyc (problemy z miejscami parkingowymi) Wawa tez mi nie przypadla do gustu a Wieden to zachwycil mnie Schonbrunem(czy jak to tam sie pisze)

A i zapomnialam Asienkazz napisalas u nas 3 posty i to 3 o tej samej tematyce.Rozumiem,ze szukasz pracy jak sie tu przeprowadzisz ale do tego jest odpowiedni dzial tu na forum.Tu rozmawiamy bardziej o zyciu codziennym,o dzieciach i takich tam roznych tematach ale to nie dzial ogloszen wiec prosze jesli bedziesz chcial jeszcze raz napisac ogloszenie to poszukaj odpowiedniego do tego dzialu.Jak narazie to polaczylam twoje posty w jeden.

Milego dnia

A i mamy tu nowy temacik do ,ktorego przekleilam juz linki na wodospady od Asiuni_D i wypad na kempingi od Kathinki

Ostatnia edycja:
Hej hej tak tak ja odwolalam bo mi sym dostal jakichs boli brzucha blady az siny , pojechalam do lekarza dostal elektrolity i mam go obserwowac wiec bedziemy siedziec w domku weee a jutro mam ortopede i musze oboje ze soba zabrac bo odkladac wiecej nei moge

vici na Grünersee bylam pare ladnych lat temu ( 9) i zachwycilo mnie ono planuje dzieci zabrac tam to moze na kawke wskoczymy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam o spotkaniu bo chetnie bym sie spotkala z mym maluszkiem.choc moj chodzi spac zawsze o11-stej i spi sobie tak 2 godzinki.ale jeszcze nic straconego.ja licze na ochlodzenie bo jutro jedziemy na narty.do Lackenhof-Ötscher.Byla tam moze ktoras z Was? Bo ciekawa jestem jakie tam warunki a ja raczej z tycz poczatkujacych.

Do góry