poziomeczka
Fanka BB :)
my urodziny jak narazie robimy pierwsze w domku 
ale z tortem od Kathinki
dziewczyny, z nosa mi leci, w gardle drapie, masakra jakas

do tego moja corunia dzisiaj w nocy obudzila sie o 23.17 i rozrabiala do 3 nad ranem!
U meza na rekach w ogole nie chciala byc a u mnie owszem, ja zasmarkana i do kitu, polozylam ja w koncu u nas w lozku i tak sie krecila, odkrywala i kopala mnie do 3.00
A o 6.30 juz dzisiaj byla pobudka!
nie mam sily pisac juz wiecej.... chyba dzisiaj zamowie tesciowa (z ciezkim sercem....)

ale z tortem od Kathinki

dziewczyny, z nosa mi leci, w gardle drapie, masakra jakas

do tego moja corunia dzisiaj w nocy obudzila sie o 23.17 i rozrabiala do 3 nad ranem!

U meza na rekach w ogole nie chciala byc a u mnie owszem, ja zasmarkana i do kitu, polozylam ja w koncu u nas w lozku i tak sie krecila, odkrywala i kopala mnie do 3.00A o 6.30 juz dzisiaj byla pobudka!
nie mam sily pisac juz wiecej.... chyba dzisiaj zamowie tesciowa (z ciezkim sercem....)
i.
Rozmawialam na ten temat z lekarka i powiedziala, ze przyczyn moze byc mnostwo. Nie sadzi, zeby mala byla glodna, bo ladnie przybiera. Predzej w ten sposob odreagowuje caly dzien, albo ma jakies zle sny, albo po prostu potrzebuje mamusinego ciepla.
Wczoraj widzialam, ze Laura ma jakies drobne krostki przy oczach, ale dzisiaj juz ich nie ma. Musze jeszcze pare dni ja poobserwowac i delektowac sie smakiem jogurtow, serow i kawy z mlekiem. Mam nadzieje, ze moja dieta na nic sie zdala