Cześć Kathinka,
mam pytanie odnośnie chusty czy tez nosidła. Jak długo nosiłaś w nich dzieci? Czy dziecko nie uzależnia się od tego i nie chce później być tylko noszone? Zastanawiałam się właśnie ostatnio nad kupnem chusty ale boje się, że później będzie masakra
od którego miesiąca można używać tych rzeczy? Po ile chcesz je sprzedać?
Pozdrawiam
mam pytanie odnośnie chusty czy tez nosidła. Jak długo nosiłaś w nich dzieci? Czy dziecko nie uzależnia się od tego i nie chce później być tylko noszone? Zastanawiałam się właśnie ostatnio nad kupnem chusty ale boje się, że później będzie masakra
Pozdrawiam

moze wynajecie garazu byloby jakims rozwiazaniem, wtedy nie przejmujesz sie strefami... My bardzo czesto jezdzimy do Polski, na wakacje czy weekendy dlugie tez zawsze samochodem ruszamy, a i Mezulo bez autka zyc nie moze, tak wiec zostalismy poniekad zmuszeni. Ja jeszcze tez nie widzialam sali porodowej, nie moge niestety mezula wyciagnac :-) mam nadzieje, ze w niedziele sie w koncu wybierzemy. W sumie szpital troszke znam, bo bylam w nim ok. 8 razy, ale zobaczyc porodowke, to pewnie inna bajka. Ja swoja wyprawke odbieralam z Polski wlasnie 2 miesiace temu, ale to jest radocha