Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie z ranka u mnie śnieg popruszył ale już po heehhheh a tak po za tym to jestem po wizycie fryzjerki ale niestety nie jestem zadowolona mam nadzieje ze to wszystko sie szybko zmyje.......miłej niedzieli kobitki A TERAZ ŚNIEŻEK PADA HEHEHEH JAK MIŁO

.

:-) jak dla mnie możesz tak wpadać kiedy ci się tylko podoba
:-):-):-) i daj przepis w ko,ncu na ten makowiec z jabłkiem
a później zakupy bo lodówka pusta
Dobre wiesci.Wiec jak moiwlam kochana nie stresuj sie,odpoczywaj,nie pracuj za duzo a cisnienie bedzie w normie.U mnie tak niebylo hehe ja na sama mysl o lekarzu mam cisnienie w gornej normieHej dziewczyny bylam wczoraj u lekarza i moje cisnienie jakos spadlo , prawie ksiazkowe 120/85 staralam sie nie myslec o niczym i sie zrelaksowacmocz tez wporzadku żadnego bialka nic nie ma! Tak sie ciesze, ale jeszcze kolejna wizyta we wtorek w szpitalu zobaczymy jak tam sie spisze :-) Jedynie co odczuwam to ten bol w okolicy krzyza , ale moze faktycznie to tylko krzyze bo nawet w nocy nie moge sie przewrocic , juz prawie 33 tydz no i dosyc juz przytylam
a maly daje mi niezle w kosc a to pod zebra a to w pecherz kopniaka
pozdrawiam i milego wieczorku

Trzymam kciukasy za pozytywna odpowiedz ze strony pani dyrektorki.Szkoda tylko ze jak dostaniesz robotke bedziesz nas pewnie rzadziej odwiedzac,aja bede tesknic za wypasionymi postami.:-(

i dlatego mnie nie było na forum, bo dużo roboty było. Anię dwa dni bolał brzuszek, w końcu musieliśmy jej pomóc czopkiem kupkę zrobić. A dzisiaj śpi prawie cały czas.

. Najważniejsze, że się sprawdziłaś:-), myślę, że pracę dostaniesz
U nas dziś w końcu trochę cieplej się zrobiło (zaledwie -5) i mam nadzieje że Emilka zaliczy swoją pierwszą sanne. Katarek już jej przeszedł i muszę się pochwalić że zaczeła już raczkować i to całkiem dobrze jej to idzie Ale i tak woli chodzić (oczywiście trzymana jeszcze za łapki). Jak posadzę ją na podłodze to tylko patrzy aby doraczkować do czyjejś nogi i wspina się, wstaje i domaga się żeby ją prowadzić