Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to tak na rozgrzanie;-) m mi taki mix przygotowal.......

Witam mamunie:-)
Frog w innym watku podalas przepis na makowca z jablkami,czy zamiast suchego maku moze byc ta mieszanka makowa z puszki?
i tak spalam 2 godz i nikt mym losem sie nie zainteresowal wiec jak sie zwleklam to opitolilam R i poszedl spac jak zmyty
A ja sama w punkcie dowodzenia jak zwykle wszystko na mojej glowie a potem jak cos nie wyjdzie to czyja wina??? Oczywiscie tez moja
I zostawil mnie z Alem sama! Walczylam z nim do 24! Ryczalam jak bobr z tej niemocy ale przede wszytskim ze zlosci, ze on ma to w dupencji! Lezal w lozku a obok niego stala nianka- slyszal jak maly wyje i nic- spal w najlepsze! Wkoncu o 24 wpadlam do pokoju, cala zaryczana i on sie obudzil i pyta- co sie stalo?! A ja zaczelam do niego po polsku przeklinac bo mi normalnie slow zabraklo! 

A on mi, ze ja jesem niesprawiedliwa i ze to jest nie fair! Ja sie pytam, kiedy w koncu dla mnie bedzie cos fair?????
Ale rozumiem Cię,wiem,że można się w****ić na maksa po takich przejściach
Ja to znów też nieraz ryczałam z nerwów i bezsilności,jak mi Radek dawał popalić,ale P ze mną nie było
I to mnie tak strasznie bolało:-(Że ja noszę całe noce młodego,raz nawet na pogotowiu byłam bo nie wiedziałam czemu,ale ryczał pół nocy,że w dzień chodzę jak neptyk,śpiąc z otwartymi oczami,nie mam na nic sił,a P siedzi w Irlandii i nie wie co to chowanie dziecka
Strasznie byłm zła i rozżalona,że go z nami nie ma,wydzwaniałam do niego nieraz w środku nocy i wyłam,że ma wracać bo ja już opadam z sił
Myślalam sobie,że ja tu ledwo zipię,a on śpi w najlepsze,na piwko z kumplami w weekend wyjdzie
Strasznie byłam zła
Troszkę to inna sytuacja,niż Twoja,ale uwierz mi-rozumiem Cię doskonale.
Trochę przesadzone
,ale i tak bardzo dziękuję
Ja to znów też nieraz ryczałam z nerwów i bezsilności,jak mi Radek dawał popalić,ale P ze mną nie byłoI to mnie tak strasznie bolało:-(Że ja noszę całe noce młodego,raz nawet na pogotowiu byłam bo nie wiedziałam czemu,ale ryczał pół nocy,że w dzień chodzę jak neptyk,śpiąc z otwartymi oczami,nie mam na nic sił,a P siedzi w Irlandii i nie wie co to chowanie dziecka
.