reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski
Wczoraj po pracy zrobilam sobie spa w domku i wieczorkiem wybyłam na party było bardzo fajnie wróciłam o 1 do domu bo nie mialam tyle energi po obżarstwie w milano do zabawy i jesce antybiotyki ale fajnie było i przynajmniej wstałam rano bez problemu:)
Teraz byłam w miescie żeby kupic prezenty ale średnio mi to poszlo i te korki wiec wrocilam do domu i tyle..:)
Teraz ide cos do jedzenia zrobic:)
Tichonek fajny fryz:)
Misia każda z nas zapewne przechodzila problemy z męzami i nigdy nie bedzie fair:)
Anieczka w takim razie wybaczam ci hihihi

reklama
Witam!!
Widze ze maly ruch tutaj panuje....
Misia musi pogadac z A....moj m zawsze byl i jest w gotowosci jak maly plakal .... nawet teraz jak w nocy sie maly budzi to m wstaje i robi mleko....
To on go kapie i ubiera po kapieli a ja karmie odkladam do snu....

Moj Szymko dzis spal pieknie,zasnal wczoraj o 20:30 i wstal o 6:30 zjadl mleko popil woda i lulal do 7:30 a moj sie wkurzyl bo w niedziele Szymon zawsze wstaje o 6 i koniec spania:rofl2:...

JA z takim pytaniem: kiedy pieczecie placki? mam na mysli makowce i serniki?

Eurotunel zamkneli bo w sobote czy tam w piatek byla awaria i ludzie siedzieli w srodku 2h a co dalej bylo to nie wiem:no:
witajcie mamusie ja pieke w srode dopiero placki!!!dzis dopiero bigos robie hhe

Witam sie HO HO HO

A Ja juz mam garnek bigosu uffff, pełno pierników, zakupy zrobione swieteczne, ale brak mi kilku prezntów...
Mamy kupic cos znajomym , bo idizmy na Wigilnie gdzie bedzie 12 osob i bylo losowanie i teraz mamy cos kupic do 20e :eek: tylko co ?? nie mam pomyslu zadnego.

Misia skad ja to znam, moj m ma taki twardy sen ze nic go nie ruszy, chyba ze zrobie wielka panike :laugh2: wtedy ruszy cztery litery...
Kamcia super ze impreza udana ,czekamy na foto
Ania moj Filipek tez ma katra, juz od jakiegos czasu , lecze go i widac troche poprawe ale ja sie zastanawiam czy to nie przez zeby :eek: bo kiedys mi pediatra mowil ze tak jest a jemu ida dole zabki i nie moga wyjsc...
Marta rany teraz z tym lataniem to jest opoznienia sa :-( niefajnie ze tyle lot opozniony, ja pamitam ze kiedys ja z Sofik mialam 5 h opozniony i nas z Katowic do Krakowa autokarem przewozili :crazy: byly jaja jak berety...
Tichonek fryzurka super, bardzo mi sie podoba ten kolorek , sliczna z Ciebie babeczka...
Ewelcia Moj Fi jak zje o 22 to spi tze do rana ale jak nie zje , to sie o 3 w nocy obudzi... jak tam zabki ma jzu Szymon czy dalej nie ?
Agusiek jak w PL ??
Anineczko taka mloda kobieta szok :szok:
Joannn ale wycieczka , Moj M tez miala "L" ale juz od jakiego roku smiga bez niej.. Kiedy do mnie przyjedziesz ?????????????? nareszcie masz auto.... :-)
Frog zostaw troche bigosu dla mnie :-) juz nieldugo sie zobaczymy... wyslam Ci kochana malia....

wiecje niepamiatam - wiec z gory przepraszam :sorry::sorry:

U Nas mgła jak nie wiem co, nic nie widac a cały dzien bylo slonko teraz wszytko paruje ...

Czekam z niecierpliwoscia na Brzydule - ostanie dwa odcinki...
Ogladacie ???????????????

Wogole przypomnialam sobie dzis ze mam jeszcze jedno pudlo a w nim zabawke po Sofik ===> Sofijka jej nie lubila do teraz caly czas przy niej siedzi A Filip jest ta zabawka zachwycony, bo on lubi zabawki ktore graja i sie ruszaja... i przy okazji wyciagłam NOCNIK(na probe-oczywiscie jeszczze na nocnik zawczesnie- Bo Fi od razu wnim zanurkowal i zagladal co jest w srodku) ..
a Sofik od razu z tekstem" ja sikała do nocnika na siedzaco z Filip na stojaco musi " :-D

FILIP DORWAŁ SOFIKOWA CZEKOLADE dobrze ze widizlam to bo by bylo bo to czekolada z laskowymi duzymi orzechami:szok:

Ostatnia edycja:
jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytanko.Od 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?

Sofik Szymon jeszcze nie ma zabkow:confused2:czekam na nie z niecierpliwoscia;-)
Szym wczoraj jak bylismy u znajomych zlapal ciastko ze stolu z czekolada i chcialam zobaczyc reakcje a on w pare sekudn byl caly w czekoladzie,az mu kapala ta czekolada....slini sie strasznie

Gastone ja bralam centrum materne....jak bylam w Polsce i poszlam do gina to on powiedzial ze kiedys kobiety nie braly zadnych witamin i rodzily zdrowe dzieci i on nie poleca zadnych witamin ale ze mozna brac.....powiedzial mi ze najlepiej jesc duzo owocow i warzyw a takze pic soki z omega 3.......

jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytanko.Od 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?
Ja nie pomoge bo ja tutejszych nie bralam brałam z PL prenatal w zaleznosci od trymestru.

Ewelcia ja mialam 14 m-cy jak mi wyszły pierwsze zabki ;-)juz myslam ze Fi tez tak pozno bedzie miala ale naszczescie juz od miesiaca ma juz 4 zabki. wyszly jeden po drugim...
Wiec moze Szymon zrobi Wam preznet dla swieta :-)

Juz sie nie moge doczekac Sylwestra!!!!!!

Sofik a co planujesz na sylwestra?

Gastone ja brałam Pregnace Care czy jakoś tak :confused2:

Posprzątałam górę,jak chłopaki pójdą spac to zmyję podłogę na dole.

Matt ma małego krwiaka nad ustami i guza na czole.
A tyle razy mówię,nie biegac w chacie :confused2:

Witam ja nadal bez neta więc wpadam tylko żeby życzyć Wam Wesołych Świąt...
i wklejm foto małej .. już na świątecznie:-p

P151209_15.120001.jpg

Witam(wpadam tylko i wypadam)
Kamcia-śliczności ten Twój cukiereczek:tak:
Tichonek-świetnie wyglądasz z tymi włoskami
Misia,Marta-współczuję ostatniej nocy i mam nadzieję,że dziś sobie pośpicie
MartaF-i jak tam ,rodzinka odebrana z lotniska?
Ewelcia-biedactwo...Nie dość,że zapłaciłaś fortunę za garść grzybków ,to jeszcze niezjadliwechybaże pazurkami wybierzesz robactwo;-))
Joannn-cieszę się,że wycieczka się udała:tak::-)
Więcej nie pamiętam....
Dziś zalatana jestem od raniutka-zaraz po odstawieniu Starszaków do szkół pojechałam komponować dalsze prezenty...Znowu miałam farta,ale nie będę się rozpisywać(ale przed Świętami też są promocje)jak wróciłam -jazda po Dadzię,zrobiłam uszka,bigos,usmażyłam kotlety,zrobiłam obiadzio,na pocztę-wysłałam resztę kartek i paczkę do szefów...Po Dawidka..Po J...A od 17-ej Danielek postanowił nie spać:eek::sorry:.
Uciekam,bo to czas kompulek...Domyślam się,że dzisiaj nie ędzie mi pisane więcej zasiąść przed komputerkiem,tak więc miłego wieczorku i kolorowych snów:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry