Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-):-)
i tak jak myślałam mam teraz niedosyt bo bym chciała wiedzieć jak to się dalej potoczy
no i obok nosa robi mi się strasznie bolący SYF 

gdzie ogladacie ???z jakiej strony????anineczka ja na tvn tez ogladam ale chodzilo mi na necie!!dzieki Wolfia za infoFrog dzięki za mile spędzony dzień:-):-):-)
A ja nadal bez prezentu dla P i bez karpia:-( jutro ostatni dzień poszukiwań cyba się przejdę do seks shopu![]()
oglądnęłam ost. odc Brzyduli poryczałam się jak głupia zza łez ekranu nie widziałam ehhhi tak jak myślałam mam teraz niedosyt bo bym chciała wiedzieć jak to się dalej potoczy
no i obok nosa robi mi się strasznie bolący SYF
![]()
http://static.sevenload.net/swf/pla...mute=0&itemId=CcYkpfW&locale=pl_PL&autoplay=0gdzie ogladacie ???z jakiej strony????

:-)

będzie wrzeć w kuchni. 

Dziewczyny przepis wzięły i też będą piec
,właśnie zobaczyłam,że karolinanicola o tym samym

Mnie tu przepisał lekarz Gewitol.jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytankd 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?

Kiedy to było