reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie dziewczynki duzooooo pisalyscie wiec nadrobie pozniej....Misia jesli moge odbiore to wszystko od ciebie w nastepna niedziele jesli ci pasi .......jak jestem zaproszona na twoje panienienske oczywiscie!!!!!:-)

reklama
Wolfia a dlaczego jeździsz do Newbridge do Mothercare:confused:
Bo czasem jeździmy na zakupy do Newbridge do White Water, więc zahaczam też i Mothercare, bo tam jest też i fryzjer, którego Vicek jeszcze jakoś akceptuje;-)
Wiem, że w Portlaoise też jest Mothercare, przy Homebase, ale tam jakoś nie możemy trafić na żadnego fryzjera, a byliśmy już dwa razy:sorry2:
Jeszcze bym się do Carlow do Next'a wybrała jakoś, ale to może już w lutym:tak:
Brakuje mi w Portlaoise tego typu sklepów, ale może się coś rozkręci z czasem:blink:

Wolfia to mówisz o fryzjerze w Mothercare?
Są takowi?
Wiesz co, to pewnie nie kwestia fryzjera, tylko tego, że tam może sobie usiąść w autku albo samolocie, włączą mu bajkę, którą sobie wybierze i jest szansa, że chociaż da sobie skrócić te kudełki:-p Ciężki to typ:sorry2: Paznokcie u rąk obcinam mu na spokojnie dopiero od jakiegoś pół roku, bo tak to zawsze płacz i lament:baffled: Z paznokciami u stóp do tej pory nie za ciekawie, trzeba go nieźle czymś zająć albo zagadać, żeby się udało:-p
Ciekawe co ma być w planach w tym budującym się SC:confused:

A jak forum Portlaoise? "Reklamujesz" je gdzieś?
Może wklej linki gdzieś tu:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Logowanie do nasza-klasa.pl

Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
Moja siostra miała taką fobie z obcinaniem paznokci :szok:
W sumie do 6 roku życia wyła,wiła się i histerię odstawiała.
Dopiero jak dostała obcążki i sama sobie obcieła paznokcie to się uspokoiła.Choc nikt inny nie może tego robic,a ona sama.

No z tym forum to tak się chowam :baffled:
W sumie nie wiem po co je założyłam jak mam obawy,że nie podołam takiej roli.
Ale dzięki.Linki powklejam.Może jeszcze dziewuchy z Poloneza powieszą mi reklamę :tak:
Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*

Ciao Dziewczynki!

Ja dzis chrzest bojowy w szkole:-) Pierwsze moje zajecia z dzieciaczkami. Bylo naprawde super! Mam fajna klase, mile i w miare grzeczne dzieciaki, chetne do pracy i zabawy. Od poczatku do konca bylo naprawde fajnie:-) Takze czuje sie usatysfakcjonowana, a czas minal mi tak szybko, ze az bylam troche zawiedziona bo mialam przygotowane jeszcze wiecej zajec i zabaw.

Wolfia
- przygotowan do slubu ani widu ani slychu...hehe...tzn. trzeba tylko posprzatac i ugotowac no i za nic z tych rzeczy nie moge zabrac sie juz teraz bo musi byc na swiezo! Ciuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!:szok:

Strasznie sie ciesze dziewczynki, ze tyle z Was przyjdzie na imprezke z okazji mojego zamazpojcia! Naprawde jestem przeszczesliwa,ze bedzie nas tak duzo (mam nadzieje, ze bedzie!!) Wiesienko- no to by byla rewelacja jakbyscie przyjechali az z Dublina!!:szok: Masz kochanego M, ze tak chetnie chce Cie przywiezc!! Jesli tylko mozesz no to jak najbardziej!! Teraz juz wiem, ze musze zarezerwowowac duzy stolik! A Agusiek? Co z Toba? Bedziesz?

W czwartek juz jestem umowiona na wlosy- bo siara na ulice wychodzic z takimi odrostami!!!:szok: Nawet do szkoly bylo mi wstyd isc, zeby sobie rodzice nie pomysleli, ze jakas zapuszczona nauczycielka przylazla!!:-D

Larcia- byloby super jak bys przyjechala! Jeszcze sie nie poznalysmy osobiscie, a przeciez jestes pomyslodawca mojego tortu weselnego!!:tak:;-):-)

Karolinko- nawet sobie nie wyobrazasz jak sie ciesze, ze juz Ci lepiej. Kamien wazacy 100 ton spadl mi z serca...tak sie zamartwialam...:-( Oby teraz bylo juz tylko lepiej i obys jak najszybciej mogla utulic w ramionach Agatke!:tak:

Julia
- jasne, ze mozesz odebrac rzeczy w niedziele (no problemo):-) I oczywiscie, ze bede przeszczesliwa jak sie pojawisz na wieczorze:-)

Aniaa
- ciesze sie, ze maluszek juz nieco lepiej! Ufff...:-)

No i co ja jeszcze chcialam....?

Jestem chora...:-( Jak nie urok to...wiecie co...
Wypluwam pluca. Za kazdym razem jak kaszlne to mam taki bol w klacie, ze az sie zwijam. Na dodatek zupelnie stracilam apetyt. Wydaje mi sie, ze jestem glodna, a jak chce cos zjesc to mi sie robi niedobrze na widok pelnego talerza i odkladam na potem. W rezultacie prawie nic nie jem...Tylko herbate pije ciagle z miodem i cytryna. Tylko od tego mnie nie cofa...naprawde dziwnie sie czuje...:sorry2::baffled:

reklama
Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
(...) Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*
Tak w sklepie;-) Tak jak jest fotograf, tak też jest i fryzjer, ale nie we wszystkich sklepach.
http://www.kiddieskuts.com/
Nie ma za co, mam nadzieję, że się przydadzą:tak: Może i ja się w końcu zarejestruje wolniejszą chwilką;-)

Misia super, że zajęcia przeszły Twoje najśmielsze oczekiwania;-) Domyślam się, że Twoja niewyczerpana ilość pomysłów dzieciaki zainteresowała na maxa:tak: Dużo zdrówka dla Ciebie:tak: Oby to nie było nic poważnego:blink:
Ciuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!:szok:
To chociaż kreacjami ślubnymi się pochwal:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry