Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejej slonko,praie na dworze?Aleci dobrze!U nas nie najlepiej..
Bo czasem jeździmy na zakupy do Newbridge do White Water, więc zahaczam też i Mothercare, bo tam jest też i fryzjer, którego Vicek jeszcze jakoś akceptuje;-)Wolfia a dlaczego jeździsz do Newbridge do Mothercare![]()

Wiesz co, to pewnie nie kwestia fryzjera, tylko tego, że tam może sobie usiąść w autku albo samolocie, włączą mu bajkę, którą sobie wybierze i jest szansa, że chociaż da sobie skrócić te kudełkiWolfia to mówisz o fryzjerze w Mothercare?
Są takowi?
Ciężki to typ
Paznokcie u rąk obcinam mu na spokojnie dopiero od jakiegoś pół roku, bo tak to zawsze płacz i lament
Z paznokciami u stóp do tej pory nie za ciekawie, trzeba go nieźle czymś zająć albo zagadać, żeby się udało

Masz kochanego M, ze tak chetnie chce Cie przywiezc!! Jesli tylko mozesz no to jak najbardziej!! Teraz juz wiem, ze musze zarezerwowowac duzy stolik! A Agusiek? Co z Toba? Bedziesz?
Nawet do szkoly bylo mi wstyd isc, zeby sobie rodzice nie pomysleli, ze jakas zapuszczona nauczycielka przylazla!!
;-):-)

Tak w sklepie;-) Tak jak jest fotograf, tak też jest i fryzjer, ale nie we wszystkich sklepach.Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
(...) Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*
Może i ja się w końcu zarejestruje wolniejszą chwilką;-)
Dużo zdrówka dla Ciebie
Oby to nie było nic poważnego
To chociaż kreacjami ślubnymi się pochwalCiuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!![]()