reklama

Mamy z Irlandii!!

Frog hop,hop!jestes tutaj?
Mam pytanie do Ciebie...
Kochana powiedz mi jak sie nazywa ten sklep w Skarzysku z artykulami budowlanymi?
Chodzi mi o ten nowy kolo Carrefour tu zaraz jak sie zjerzdza z E7....
Pamietalam i wylecialo mi z glowy:sorry2:

Chyba masz na mysli Brico Depot dla pewosci prosze linka TSK24.pl-InfoSerwis-powiat i miasto Skarżysko - Kamienna - Brico Depot – ich cen się nie przebije?

Misia gratuluje pierwszego samodzielnego dnia pracy w dzieciaczkami a moim skromnym zdaniem to ze dzieciaczki beda zadowolone to bylo oczywiste taka z ciebie cool teacher:-). A i zdrowka moja droga zdrowka zycze bys na wlasny panienski dotarla:-D:-D:-D

Kurde nie wiem co jest ale jak pisze posty to po kilku min mi sie cosik z klawiatura robi - zolw rusza sie szybciej niz litery wyskakuja na ekranie, najgorsze ze nie wiem dlaczego tak jest????? I to tylko na BB tak mi sie dzieje wrrrr..... doprowadza mnie to do bialej goraczki

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór Mamuśki:-)
w końcu znalazłam chwilkę i dopadłam laptopa :-D u nas jakoś leci - teściowa "szaleje" z Małym - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. wstaje z nim codziennie o 7 rano, przez co ja mogę sobie pospać ;-), karmi, przewija, bawi się... tylko boję się, że ja całkiem się rozleniwię i będzie problem, jak wyjedzie... a to już we wtorek...:-(
Misia - fajnie, że jesteś zadowolona z klasy:tak: pytałam się mojej współlokatorki, czy uczysz ją, ale okazało się, że ona jest w trzeciej klasie. a co imprezki, to z chęcią :tak: jeżeli tylko znajdzie się miejsce;-) tylko jeszcze pogadam z moim A, czy będzie moim szoferem:sorry2:
Karolinanicola - dobrze, że u ciebie lepiej - życzę jeszcze więcej zdrówka:tak:
Aaniaa - i super, że z Kacperkiem również lepiej. może w końcu wpadniecie do nas:tak:
Asieńka - współczuję przebojów na lotnisku... ja też niezbyt miło wspominam mój pierwszy lot z Igorem do PL:-( dodatkowo byłam sama:-(

chyba to na tyle, co chciałam napisać...

witam

tak czytam o tym panienskim Misi i normalnie chce tam byc :cool2: a widze ,ze wisienka ma transport ode mnie:-D:-D znaczy z moich stron:-D no no...trza to przemyslec, bo wyrwałabym sie oj wyrwała;-):-D

Margaritta :-D:-D
Zabieraj się ,zabieraj z Wisienką :-D
A kiedy jest to panieńskie?
Bo może i mnie Misia zdoła przyjąć :sorry2::-D
eeee nie bo Misia będzie musiała cały club wynająć :szok:

Margaritta tylko Wisienka jedzie z M i zatrzymują się w B&B :sorry2:
No chyba,że dla Ciebie nie problem zanocowac gdzieś i rano wrócic. :tak:
Ja bym pojechała z M i dziecmi,mamy się u kogo zatrzymac pod Claregalway ( niedaleko Galway),ale nie jestem pewna czy Misia zakładała taką frekwencję :szok::-D

misi panienski zamieni sie w wielkie spotkanie mamus z BB!!!

mama ady nie bede cie prosic, zebys jechala przez headford, bo to kolko dla Ciebie by bylo. Jak cus, to pojade autem, wypije jakiegos drinka i potem tylko wode, zebym mogla bezpiecznie wrocic.

misia jak juz bedzie wiadomo, co i jak i o ktorej(chyba przeoczylam,jesli pisalas o tym) i gdzie sie spotykamy, to pisz. A w zwiazku z tym,ze chyba bede jechac autem, to moge kogos zabrac ze soba, nie ma problemu.

reklama
znaczy ani z Wami w łóziu ani z wisienka i jej szanownym w B&B:sorry2:lipa:-D ale zawsze jest jakis kawałek podlogi u Misi - prawda Misia?:confused::-D
Ze mną zawsze :-D:-D
Masz nocleg pod moim skrzydłem (no pachą inaczej :-D) i powrót zagwarantowany.
Tylko czy ty kobieto wytrzymasz bez swoich dzieci?
Ps.Jak tam film.Nie usnęłaś na reklamach? Chyba tak bo już na smsa nie odpowiedziałaś :evil:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry