reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko droga normalnie pokłony składam:cool2:
piwo.gif
:cool2: nie odpowiedziałam, bo wciągnęło mnie w 3D jak nic:sorry2: trzymało jeszcze długo po wyjściu z kina:baffled::-D Film jak dla mnie ok- znaczy sie efekty bomba a fabuła...kwestia gustu.Ale tylko i wyłacznie polecam obejrzec go w 3D- zadna inna opcja nie wchodzi w gre :tak:

No i widzisz... pojawia sie problem... nie wytrzymam chyba :sorry2:

reklama
Witam! Trochę miałam zaległości ale już na bieżąco jestem:tak:
Misia gratuluje udanego debiutu w szkole:tak: i życze oby choróbsko szybko od Ciebie się odczepiło
Asienka faktycznie nieciekawy lot miałaś. Ale sobie wybrali termin na strajkowanie:no: Ja też najczęściej do Rzeszowa latam ale jak narazie i oby tak dalej bez większych problemów
Widzę że szykuje się mega nalot na biedną Misie:-D
Na razie, musze zajrzeć do moich kuraków na wrapy. M naszło na nie a ja też sobie nie odmówie, a miałam już tak późno nie jesć:zawstydzona/y: Wszystko przez facetów:wściekła/y:

anineczko droga normalnie pokłony składam:cool2:
piwo.gif
:cool2: nie odpowiedziałam, bo wciągnęło mnie w 3D jak nic:sorry2: trzymało jeszcze długo po wyjściu z kina:baffled::-D Film jak dla mnie ok- znaczy sie efekty bomba a fabuła...kwestia gustu.Ale tylko i wyłacznie polecam obejrzec go w 3D- zadna inna opcja nie wchodzi w gre :tak:

No i widzisz... pojawia sie problem... nie wytrzymam chyba :sorry2:
No wytrzymasz kobieto.!
Tak sobie wmawiaj "Dam radę" i "Dam radę"
Pępowinę Ci trzeba przeciąć kochana :-D:-D
Właśnie wpadłam na lepszy pomysł.Że do Galway pojedziemy bez dzieci :-D
Może da radę ich zostawić u przyjaciół :dry:
Ale jak się dowiem na kiedy jest panieński :sorry2:

Aha Misia mój mi podpowiada,że małżeństwo to wcale nie taki miód :happy2::baffled::szok::-D
Po chwili dodaje:
"A z drugiej strony to dlaczego miałaby miec lepiej niż my" :cool2:

Moniak ho ho ho pyszne żarełko,ale o tej godzinie :-D

anineczka za tydzien juz w sobote - chyba:confused::-Djakos tak w kazdym razie.
Ale sobie wmawiam cały czas- 4h przeszło wytrzymałam:cool2::-D
Ale wiem,ze teraz kiedy szanowny ją utuli do snu i ona nie protestuje to spokojniejszam;-) a on nie wie jeszcze o moich planach:baffled::-D

A Twoj pomysl,ze bez dzieci... Ci powiem,ze rewelka:cool2:
Normalnie miewasz Ty te pomysly :cool2: :-D ;-)

no widzę, że nalot się szykuje:tak: fajnie by było;-) zobaczymy tylko, co Misia na to...:-D
a ja od prawie godziny walczę ze zmaną zdjęcia w suwaczku, bo to stare jest już trochę nieaktualne. no i cały czas lipa:no: wkleja mi suwaczek, ale bez zdjęcia. mam dość.:wściekła/y:
aaa - i jeszcze się pochwalę - mój Igorek właśnie dzisiaj kończy 5 miesięcy:tak: i ma już dwa zębolki:-)
frog - jak tylko się dogadam z A, to "przykleję się" do ciebie, cobym trafiła a właściwą imprezkę...:sorry2:

Moniak don't worry ja dopiero spalam pizze przy muzyce MJ a tą pizze zjadłam jakieś 3 godziny temu :-D:-D

Margaritta
dopiero spojrzałam na suwak i Nicola ma już prawie 2 latka? :szok::szok:
Ależ ten czas leci :szok:
Przecież ona nie chodziła jak ją widziałam :dry:
Matko kochana :sorry2:

nie musisz mi przypominac ,ze tym oto sposobem mam rok wiecej:dry::-D:-D bo ona urodzona w dniu moich urodzin:cool2:
Ale masz racje anineczko leci jak.... A Miśka moja w tym roku do komunii :szok:

Moniak smacznego i na zdrowie:tak:

andzulina najlepszego zatem dla Igorka ;-)

Ostatnia edycja:
Ha! Margarittko tak więc łatwo się nie wywiniesz z imprezki urodzinowej :-D:-D
A ja sobie przypomniałam,że mam psa i że to nie będzie takie łatwe znaleźc jej nocleg na tą noc...No gorzej jak z dzieckiem :-D:-D
No ale cóż....będę musiała odwołac swój przyjazd zanim mnie Misia zaprosi :sorry2:;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=I9gDBxFdwzI&NR=1"]YouTube- Michael Jackson 30th Anniversary Concert Part 19[/ame]

reklama
Anineczka- a ja juz sie podjaralam, ze bedziesz!!!:tak: Wszytskie przyjezdzajcie!!! Bedzie super!!!! Zrobimy wielki zlot!!!!!

IMPREZA JEST W NASTEPNA NIEDZIELE! MYSLE, ZE SPOTKAMY SIE KOLO 20 W KLUBIE 903 KOLO CUBY!:tak:

Andzulina, Margaritta- ja nie musze zapraszac osobno! Wszytskie badzcie!!!!!! Sluze noclegiem w razie W :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry