lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hehehe i trafilo na mnieMamo Ady- ja Ciebie prosze....czekalam az ktos mi to zasugeruje! Niestety wiatropylna nie jestem...czyt. libido zerowe ..wciaz...i nie ma opcji aby to bylo to!![]()
Nie no ale oczywiscie zartowalam... Raczej bys sie chyba domyslila sama, gdyby taka opcja byla brana pod uwage;-)Wszystkiego najlepszego dla Igorka i wielkie gratulacje z powodu zabkowaaa - i jeszcze się pochwalę - mój Igorek właśnie dzisiaj kończy 5 miesięcyi ma już dwa zębolki:-)

Yyyyyy... Ja nie mam jak zwykle pojecia, gdzie to jestIMPREZA JEST W NASTEPNA NIEDZIELE! MYSLE, ZE SPOTKAMY SIE KOLO 20 W KLUBIE 903 KOLO CUBY!![]()

Ale jakbys potrzebowala transportu, to wiem gdzie mieszkasz i moge Cie odebrac a pozniej Ty powiesz gdzie jechac...
A tak w ogole, to Dziendoberek...
My zaraz wybywamy na przejazdzke o ile wczesniej mojego A. szlag nie trafi i krew nie zaleje
Walczy od 30 min. z odkurzaczem, bo mu wpadl kaktus za szafke. Jak juz go wyciagnal i poopdkurzal, to... spadl mu znowu

Ma lekkiego wk... i kilka igielek w rece
Teraz juz prawie opanowal sytuacje tylko musi dosypac ziemie do doniczki, bo wiekszoszc znalazla sie w odkurzaczu...Ja ide sie szykowac a Wam zycze milej niedzieli

wkleja mi suwaczek, ale bez zdjęcia. mam dość.