reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia bardzo się cieszę,że masz udany dzień w pracy za sobą ;-):tak::tak:
I faktycznie nieciekawie z chorobą,no ale choróbsko odbiera apetyt :sorry2:
Może grzaniec Cię postawi na nogi :cool2:

Wolfia to bardzo fajne i przemyślane z tym fryzjerem.Fakt w Portlaoise nie widziałam takiego :tak:
Choc przyznam szczerze weszłam ostatnio do Mothercare po body z długim rękawem dla Matta i za 2 sztuki wołali sobie po przecenie 10e.No i nie kupiłam.:sorry2:
A wczoraj za 3 sztuki w Penneys zapłaciłam całe 4 euro :tak:
Wogóle chłopaki od wczoraj mają pękające szafy,jednak opłaca się w Peeneys kupowac ubranka :-D

aaa widze,że wkleiłaś linka do fryzjera.Wiem,że szukają pracowników w Portlaoise bo był ostatnio nabór na www.jobs.ie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem,że mają otworzyc w Portlaoise bo był ostatnio nabór na www.jobs.ie :)
Bardzo możliwe, bo ostatnio jeszcze nikogo nie było:-p A Ty nie wysyłasz CV?;-)

To fakt Penneys króluje pod tym względem:tak: Do mnie też przemawiają ubranka z Tesco i Dunnes:-) Prawdę mówiąc w Mothercaer kupowałam coś może kilka razy tylko i to najczęściej w jakichś promocjach;-) Lubiłam swego czasu Adams'a, ale teraz nie chce mi się jakoś specjalnie do niego gdzieś jeździć, niby jest w Shaws, ale tam prawie nigdy nic nie ma na tych kilku wieszakach:-p

Shaws? A gdzie to jest? :zawstydzona/y::sorry2:
Adams super,co jestem w Galway to koniecznie do niego wchodzę :tak:
A powiedź mi czy nasz Dunnes ma dział z ciuchami?
Nawet nie wiem....

No ja nie składam CV.Nie szukam pracy na pełen etat :sorry2: A tam potrzebowali właśnie na full.
Mnie zadowalałby part time a w szczególności sobota i niedziela.Szczerze to własnie przymierzam się do wydrukowania CV i poroznoszenia gdzieś.Wiem,że jakiś chłopak,polak pracuje w Tesco na dole.Muszę się tam przejśc :tak:
Bo pomimo,że Antek ma te trzy godziny dziennie nie opłacało by mi się wziaśc opiekunki :-(

[...] Na dodatek zupelnie stracilam apetyt. Wydaje mi sie, ze jestem glodna, a jak chce cos zjesc to mi sie robi niedobrze na widok pelnego talerza i odkladam na potem. W rezultacie prawie nic nie jem...Tylko herbate pije ciagle z miodem i cytryna. Tylko od tego mnie nie cofa...naprawde dziwnie sie czuje...:sorry2::baffled:
Hehehe, no ja mialam takie objawy przez ostatnie 3 mies... :-D:-D:-D Tyle, ze to nie byla choroba...:-):-)

Adams jest tez w Carlow;-)

Przeczytalam tylko ta strone....wybieramy panele i drzwi do domu i nie mam czasu czytac wiecej....

Frog hop,hop!jestes tutaj?
Mam pytanie do Ciebie...
Kochana powiedz mi jak sie nazywa ten sklep w Skarzysku z artykulami budowlanymi?
Chodzi mi o ten nowy kolo Carrefour tu zaraz jak sie zjerzdza z E7....
Pamietalam i wylecialo mi z glowy:sorry2:

Emili- wylalas miod na moje serce! Bardzo sie ciesze, ze im sie zajecia podobaly!!:-):-):tak::tak: Twoj Kludiusz jest najbardziej charakterystyczna osoba w klasie:tak: Dzis na boisku pokazywal mi jak tanczy Michaela Jacsona!:-D A jak go zapytalam, czy chcialby w przyszlosci tak tanczyc jak on, to odparl, ze on juz tak tanczy, bo to jest bardzo proste:-D No bosko!:-D;-)

Mamo Ady- ja Ciebie prosze....czekalam az ktos mi to zasugeruje! Niestety wiatropylna nie jestem...czyt. libido zerowe ..wciaz...i nie ma opcji aby to bylo to!:tak:

Shaws? A gdzie to jest? :zawstydzona/y::sorry2:
A powiedź mi czy nasz Dunnes ma dział z ciuchami?
Anineczko Shaws jest na tej głównej ulicy w Portlaoise;-) Idziesz w górę od Poloneza i po prawej (jak skręcisz w ulicę przez nim to dojdziesz do szkół).
Shaws Department Stores
Zawsze można coś tam znaleć;-)
W obu Dunnes są działy z ciuchami, oczywiście przy tym gdzie TkMaxx jest więcej:tak:

Ewelcia gdzie Adams jest w Carlow? Ja jeszcze nie jestem aż tak obeznana, bo byłam dopiero 3 razy:-p
Ale masz fajnie z tym wybieraniem sobie rzeczy do domu:blink: Zazdroszczę:sorry2:

Wolfia wiesz gdzie jest penneys?
Prawie na przeciwko jest dinn ri i parking kolo tego.....od wejscia dinn ri idziesz w prawo i tam jest taka waska uliczka jednokierunkowa miedzy budynkami i w tym po lewo jest:tak:.....W srode Szymkowi tam buty z clarkasa kupilam za 30e przecenione oczywiscie z 45:-)

Tam jest tez shows....ale to od drugiej strony...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia dzięki:tak: Kojarzę gdzie jest Penneys, bo przejeżdżaliśmy niedaleko. Jak będzie jakąś ładniejsza pogoda to się tam wybierzemy;-) A może jakieś spotkanie w Carlow zorganizujemy?;-)

Ja to się już żegnam i życzę spokojnej nocy, dobranoc:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry