reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia masz racje jak ten czas szybko leci, wlasnie dzis mowilam Paulettcie ze dopiero co ja z takim brzuszkiem chodzilam a moj maly tez niedlugo bedzie swietowal :) pamietam doskonale jak wyskakiwaly maluchy sofik, moniak82, Twoj Szymek....a wiesz co mi utknelo najbardziej w pamieci????/ Jak pisalas ze na porodowce chcieliscie sie z m 'poprzytulac' buahahahahahaaaa

c
:-D:-D:-D wczoraj z m gadalismy o porodzie i rylam ze smiechu strasznie:-D:-D:-Dnie zebym porod miala latwy tylko wlasnie z tego ze "przytulanek" mi sie chcialo....ch gdzie ja sie nadawalam,ale gaz dziala cuda:-D:-D:cool2:

Mieso do zupy malemu gotowalam osobno i na samym poczatku ziemniaka tez osobno.
Mialam 3 garnki na kuchence:sorry2:.....

Lubiczanko wyslij do mmnie to ciacho jak nie ma kto jesc;-)

Dol troszke ogarnelam i mam zamiar za lazienke sie brac ale strasznie mi sie nie chce,chyba pozniej to zrobie;-)

reklama
Ohhhhh, to sie swietnie sklada!!!!!!!!:-):-)
Bo ja dzisiaj sobie myslalam, ze tez bardzo chcialam z Toba jechac do Lubiczanki ale jakos za pozno sie tak na 100% zmobilizowalam:baffled: Tym bardziej, ze wczoraj jakos dziwnie sie czulam- humor i w ogole jakos tak dziwnie.
Napisz, kiedy planujesz nastepne podejscie, to sie zgadamy konkretnie i wyruszymy razem w trase:tak:
Cudownie :-):-):-) nie będę się musiała męża prosić aby ze mną pojechał :tak::tak: to może jutro albo poniedziałek :blink: jutro z małym już powinno być ok bo na chorego nie wygląda raczej na zły humor bym stawiała z bliżej nie znanych powodów :sorry2:

Cudownie :-):-):-) nie będę się musiała męża prosić aby ze mną pojechał :tak::tak: to może jutro albo poniedziałek :blink: jutro z małym już powinno być ok bo na chorego nie wygląda raczej na zły humor bym stawiała z bliżej nie znanych powodów :sorry2:
No to moze jutro?
W poniedzialek A. ma wolne i chcielismy pozalatwiac troche zaleglosci...
Tylko, co Lubiczanka na to:confused::-)
Jesli juz zostanie ustalone na 100%, to zadzwonie do Ciebie i sie umowimy konkretnie gdzie i o ktorej zbiorka i w ogole co i jak... OK?

No to moze jutro?
W poniedzialek A. ma wolne i chcielismy pozalatwiac troche zaleglosci...
Tylko, co Lubiczanka na to:confused::-)
Jesli juz zostanie ustalone na 100%, to zadzwonie do Ciebie i sie umowimy konkretnie gdzie i o ktorej zbiorka i w ogole co i jak... OK?
tylko mi fon na razei nie działa jeszcze nei wysechł do końca :baffled: ale zaraz na priv napiszę ci nr do mojego m to wieczorkiem będziesz mogła dryndnąć :tak:

Tichonku ja też dziś nie miałam ochoty maszerowac do przedszkola,ale Antka nie przegadam.Idziemy i koniec :baffled:
Najgorsze jest to,że tak cieplusio było w wyreczku.
Te 3h to stanowczo za mało dla mnie gdy młody jest w przedszkolu.Ledwo wrócę,pokręcę się i trzeba znowu zaprzęgac wózek i dymac do przedszkola.
:-DRadek też chce chodzi,nawet jak chory był to pytał kiedy może pójśc:tak:Ale dziś mamusia mu powiedziała,że ją główka boli(paluszek i główka,przedszkolna wymówka:-D)więc się dziecię zlitowało:-D:-DPowiedział:Mamuś jak Cię główka boli to ja lepiej zostanę z Tobą w domku:sorry2::tak:Mój syneczek:-)
W zeszły piątek gdy wróciliśmy do domu i P już nie było bo na lotnisko pojechał to mówię Radkowi:Zostaliśmy sami na 2 dni,a on do mnie:Nie martw się,będę się Tobą opiekował:szok::blink::laugh2:Mój koffany:tak:
A ja kawkę piję,niedługo Dylana nakarmię i nynki położę:tak:Jutro też mam "służbę",zawsze parę Jurków do kieszeni wpadnie:tak:Na wakacje zaskórniaki będą jak znalazł:-DA ja jestem taki chomik,że szok:sorry2:

tichonku K wstaje o 6 a obudził sie o 3.55 i spojrzał na zegarek a ze był zaspany to widział 5.55:-D

z dobrych rzeczy to zakupiłam laptopa(nie pytajcie ile dałam bo majątek:szok:)
HP 17"

a ze złych to jestem wściekła bo obliczyli mi FIS na 2 dzieci i po lunchu bede dzwoniła i sie kłóciła:wściekła/y:

Tichonku cent do centa i zawsze sie cos uzbiera.
Ja tez z tych bardziej oszczednych...:zawstydzona/y:
CZasami to m mowi ze przesadzam bo jak pojedziemy na zakupy i za duzo wydamy to potem mnie glowa boli:sorry2:
Marta super ze zakup laptopa juz jest za Toba:-)
Chyba wiem jakiego zakupilas,bo moj znajomy tez ostatnio kupil 17calowego Hp:tak:

Ostatnia edycja:
Pauletta,MamoAdy-jak to co ja na to-ZAPRASZAM:tak::-)
Marta-a u mnie śmiech-przysłali mi całkiem nowy formularz do FIS:-(,że co niby?
Anineczko-to może z dziewczynkami z Galway na ciecho jednak do nas?
Ewelcie też miło byłoby zobaczyć(jak Was wszystkie z resztą)
Tichonek-ja też juz staram się bunkrować jakieś "jeny"coby na wakacje móc sobie poszaleć(właściwie jak na razie to planuję-nawet ambitnie,ale co poradzić,że co rusz jakiś nowy niespodziewany wydatek:baffled:)
A ja ciacho,o którym mowa była wcześniej skończyłam,polałam czekoladą(ale i tak podejrzewam,że na jutro coś innego trzeba bedzie wyskrobać:sorry2:-jak mafia moja się zbierze dookoła,to nie wiem ile zostanie).Zapiekankę na obiadzio do piekarnika właśnie wstawiłam...Domek-ogarnięty(dużo powiedziane,ale powiedzmy,że pole bitwy zostało usunięte z wierzchu:sorry2:).Może nawet Mikołaja-terrorystę wreszcie zza okna wciągne i schowam:dry:.Chciałam jeszcze iść ogarnąć aucinko,ale to byłoby już chyba za dużo jak dla mnie;-):-D

reklama
A mi się udzielił humor Wiktorka nic mi się nei chce nawet jeszcze w pidżamie siedzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no nie mogę się zmusić do wstania z kanapy :baffled: a młody lata i broi specjalnie robi rzeczy których wie że mu nei wolno i skubaniec paytrzy spod byka jak ja na to zareaguje :sorry2::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry