reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko niestety podziękuję :sorry2:
Ale bawcie się dobrze :-)
Tichonku troskliwego masz syncia :tak::tak:

MartaF to teraz necik pewnie hula jak szalony :-D

Wolfia spóźnione życzonka dla Olivera ( nie ma drugiego i :-D)
Sto Lat kochany.

reklama
Mała dzisiaj marudna, efekt poszczepienny, ale za to mamusia zabrała maleństwo na spacerek, który w większości został przespany:-):-):-). Teraz Ania ćwiczy brzuszek:-D:-p i radochę ma.

Dziewczyny a czy to prawda, ze jesli ma sie chate socjalna, to nie dostaje sie FISu?
Chcemy wreszcie zlozyc te dokumenty ale mamy jeszcze sporo pytan, na ktore musimy najpierw znalezc odpowiedzi;-)

no właśnie mamo ady:-)mam ja fis i moi znajomi tez którzy mają chate socjalą:-)

anineczko niestety zanim wszystko poinstaluje to pewnie do jutra mi zejdzie bo w domku nogi można połamac i sprzątam:sorry2:

ewelcia ja właśnie do tej pory miałam 2gb i nie narzekałam dopóki nie padł całkiem,no troche mi sie psuł i wolno zaczął juz chodzic ale myśle ze to wina śmietnika jaki w nim zrobiłam:zawstydzona/y:bo nie miałam czasu wyczyścic:-(

Ania padła:-D

Mamo_Ady ale MartaF ma chatę socjalna i ma FIS:-)
No wlasnie miedzy innymi z tego powodu pytam...:-) Gdzies uslyszalam, ze jak jest chata socjalna, to FISu juz nie daja a Marta wspomniala, ze dostala wyrownanie... No i chcialam zweryfikowac informacje:-):tak:

no właśnie mamo ady:-)mam ja fis i moi znajomi tez którzy mają chate socjalą:-)
Super, czyli juz wszystko janse:-) Ktos mnie bezczelnie w blad wprowadzil:baffled::-D Na szczescie nie pamietam, kto...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja się w końcu ruszyłam i nawet obiad upichciłam :tak: tylko ciekawe co P powie na obiad bo on preferuje głównie ziemniory a tu kotleciki ryżowe z sosem pieczarkowym czyli zero też mięsa co dla mojego jest nie do pomyślenia :szok::-D ale najważniejsze że Wiktorkowi smakuje :tak: bo kotleciki to mój debiut :sorry2:

reklama
Myślałam,że jak mnie kilka godzinek nie będzie to się rozszalejecie z pisaniem a tu-echooooo.pucha i jak tam jeszcze można nazwać:szok:
Zajrzałam,podczytałam,rozejrzałam się i mykam
Pauletta-jak tam obiadzio skomentował mężowski?
Marta-prześlij mi swoja dobra energię a może ciut Twojego szczęścia na mnie przejdzie?
Miłego wieczorku drogie Panie .ziś to chyba b edzie moje ostatnie wejście:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry