Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My tez mamy Hp ale juz staruszek(ale hula ze hej, 2gb:-() ponad dwa lata ma i tez mamy pilota do niegoewelcia znalazłam pilota do niego,ma 4gb pamięci

.....
bo nie miałam czasu wyczyścic:-(No wlasnie miedzy innymi z tego powodu pytam...:-) Gdzies uslyszalam, ze jak jest chata socjalna, to FISu juz nie daja a Marta wspomniala, ze dostala wyrownanie... No i chcialam zweryfikowac informacje:-)Ania padła
Mamo_Ady ale MartaF ma chatę socjalna i ma FIS:-)

Super, czyli juz wszystko janse:-) Ktos mnie bezczelnie w blad wprowadzilno właśnie mamo ady:-)mam ja fis i moi znajomi tez którzy mają chate socjalą:-)

Na szczescie nie pamietam, kto...jego szczęście ze nie pamiętaszSuper, czyli juz wszystko janse:-) Ktos mnie bezczelnie w blad wprowadzilNa szczescie nie pamietam, kto...

tylko ciekawe co P powie na obiad bo on preferuje głównie ziemniory a tu kotleciki ryżowe z sosem pieczarkowym czyli zero też mięsa co dla mojego jest nie do pomyślenia 
ale najważniejsze że Wiktorkowi smakuje
bo kotleciki to mój debiut