reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

u nas ok..mala szaleje
mlody jak zwykle gra
no i czekamy na odwiedziny teścia i babci...
no i juz pomalu szykujemy sie do powrotu bo to juz we wtorek..
mlodemu powiedzialam ze ma sie przyszykowac na to ze wraca i idzie do przedszkola ..haha koniec wakacji

laski jaka pogoda w Galway??
moj mi mowi ze zimno..ale wole zapytac kobiet bo z facetami to roznie haha

Marta F - ja jako takiego kaca nie miałam nigdy, ale sen i dużo cytryny podobno. Asia wczoraj skończyła 4 m-ce,ale ten czas szybko leci. :szok:.Moje dziecko chyba wyczuło ze mama potrzebuje więcej snu i nawet cala noc przespała, dopiero o 6 obudziła sie na jedzenie- jak sie to mówi solidarność jajników:-D:-D:-D:-D.Wpadnę potem, jedziemy na zdjęcia z Asia:happy2::happy2::happy2:
Miłego dnia

d.dobry!
a mialam nadzieje ze tu sobie troche posiedze,czytajac,bo tak mi sie sprzatac nie chce:no::zawstydzona/y:A tu cisza:szok:
MartaF-musisz uzupelnic to,co wyplukalas.Jakas multiwitaminka musujaca itp. ponoc glukoza jest dobra. Laptop chyba posłuży bo oblany porzadnie:tak:
no nic,milego dnia:happy2:

Witam sobotnio:tak:
Ja już u Dylana,dziś sama bo P ma wolne i ma z Radkiem męski dzień;-)Taki męski,że zakupy mają zrobic:-D
Didi,u mnie dziś 1 st.i mżawka pada,mgliście tak jakoś:baffled:Ale wczoraj normalnie wiosna na dworze:blink:Słońce,ciepło,bezchmurnie:tak:.Cofając się jeszcze parę dni do tyłu...zimno,deszcz,wiatr,tak więc iście irlandzkie klimaty:sorry2:
Marta,nie taki wielki chyba ten kac,skoro dasz radę na lapie dziargac:-DJa się raz tak napiłam,że nie miałam siły z łóżka wstac,film mi się urwał i nie wiem jak z centrum miasta znalazłam się w łóżku mojej mamy:baffled:Na szczęście to było raz i dawno temu.Dodam,że 18-stki za karę nie miałam:wściekła/y:A to było kilka dni przed:baffled:
Potem i teraz już się dobrze prowadzę:-DA kacopomocne tabletki są tu w aptekach,ale znalazłam kilka sposobów:
Rano po przepiciu:sorry2::-D:
-kogel-mogel lub jajecznica,
-puszka bogatego w jony napoju izotonicznego np. Izostar
-szklanka obfitującego w potas soku pomidorowego
-herbata z cytryną (kwas askorbinowy unieszkodliwia wolne rodniki) i co najmniej dwiema łyżeczkami miodu (zawarta w nim fruktoza przyspiesza rozkład szkodliwego aldehydu octowego).
-jeśli czujemy głód zjadamy czekoladę i dwa banany
Słyszałam też,że można wypic kawę z cytryną,ale pono to straszne paskudztwo:baffled:

hej Dziewczynki:-) widzę, że znów cisza tutaj...
ja umieram - jakiś wirus przykleił się do mnie i pociągam nosem, ledwo na oczy widzę i wogóle czuję się, jakby ktoś mnie przez praskę przecisnął... :baffled: a tu trzeba się dzieckiem zająć. modlę się tylko, żeby się nie zaraził:-( już nie wiem, co brać:confused: thera flu, aspiryna i jakieś jeszcze inne dziwne - i wcale nie jest mi lepiej:no:
MartaF - na kaca dobry jest sok pomidorowy. ja zawsze przed piciem wypijam jedną szklanke i nie czuję potem kaca:tak:
Pauletta - spokojnej drogi:tak:
Didi - w Galway dzisiaj mgłą i dość zimno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry