reklama

Mamy z Irlandii!!

Aha, a co dzisiaj robisz??? Bo u mnie w soboty obiad jest rzadko, bo jak M wraca z pracy to zaraz na zakupy do Lidla jedzie i nic nie gotuję:zawstydzona/y:. No ale to tylko jeden dzień w tygodniu.

Andzulina
a Lemsip czy jakoś tak brałaś??? Podobno działa ja Fervex

reklama
Aha, a co dzisiaj robisz??? Bo u mnie w soboty obiad jest rzadko, bo jak M wraca z pracy to zaraz na zakupy do Lidla jedzie i nic nie gotuję:zawstydzona/y:. No ale to tylko jeden dzień w tygodniu
To tak jak u nas:tak:W sobotę mam luz z gotowaniem bo zakupy.Albo coś zjadamy na mieście,albo P coś zrobi;-)Tu też z mżawki się ulewa zrobiła:baffled:Spac mi się chce,ale muszę fason trzymac bo wieczorem wychodzimy:happy2:Dyta;-)

andziulina 100 z pieprzem:sorry2::-D

asieńka u mnie musi byc mięcho na obiad bo stary sie by wkurzył:sorry2:a po obiadku tez lecimy na zakupy chociaż ja dzisiaj nie do życia:baffled:

Witam wszystkich,
MartaF-kazdy ma swoj sposob na kaca,dla mnie najlepszy jest rosolek(oczywiscie nie za tlusty!)no i mandarynki!!
Powodzonka!:-)

Hallo!
O...chyba pierwszy raz nie muszę nadrabiać:-D:-D

My już w pełni sił na szczęście.Dominiś zdrowiutki a i mnie ząbek juz nie boli:tak:
Az chce się żyć:-D:-D

Na kaca dla mnie najlepszy jest rosołek albo barszcz biały:tak:

Lecę,jeszcze mi podłogi zostały,małego nakarmie i może w końcu na jakiś spacerek byśmy sie wybrali,bo cały tydzien w domciu siedzieliśmy:sorry2:Ach...
A wieczorem Tichonek zawitać ma w moje progi:-)tak więc muszę się streszczać

Miłego dnia życzę wszystkim:tak:

asienka zaraz jade na zakupy,chociaz głowa mi pęka:baffled:

andziulina ja własnie sie boje tabletke wziąśc:sorry2:

rosołek juz wypiłam,tylko ból głowy zostal:sorry2:

reklama
Dzięwczęta PILNA SPRAWA
W najbliższy wtorek lece do Pl. Okazuje sie że znajomy który miał nas tzn mnie i małą zawieźć na lotnisko do Shannon dostał pracę i nie ma jak...
Cholera jasna... mój Ł na morzu, jego brat pracuje... póki co nie mam opcji...
Może macie kogoś z samochodem kto by nas zawiózł...? Za odplatą oczywiście.
Musimy byc w Shannon we wtorek ok 11:00 :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry