reklama

Mamy z Irlandii!!

No ja się w końcu ruszyłam i nawet obiad upichciłam :tak: tylko ciekawe co P powie na obiad bo on preferuje głównie ziemniory a tu kotleciki ryżowe z sosem pieczarkowym czyli zero też mięsa co dla mojego jest nie do pomyślenia :szok::-D ale najważniejsze że Wiktorkowi smakuje :tak: bo kotleciki to mój debiut :sorry2:
podasz przepis na kotleciki????:-)

reklama
Pauletta-jak tam obiadzio skomentował mężowski?
MOŻE BYĆ to jego słowa ale on co bym nie ugotowała tak mówi nawet jak mu bardzo smakuje to słyszę żę może być :baffled::sorry2: do wylewnych mój m nie należy tylko po prędkości pałaszowania mogę stwierdzić czy rzeczywiście mu smakuje :-D no i kotleciki poszły w tempie nie najwolniejszym ale do szybkiego bym nie zaliczyła ;-)
podasz przepis na kotleciki????:-)
zaraz wpiszę na wątku przepisy.... :tak:

Halo halo Mamo_Ady czekam na telefon cobyśmy się ugadały :tak::tak::tak:

Haloooo, Pauletta, odbior!!!
Dzwonie do Twojego malzona ale on ma tel. wylaczony chyba:confused:
ahahaha :-D:-D:-D nie widziałam Twojego posta właśnie mi m powiedział że mu się rozładował już podłącza go właśnie w tej chwili do prądu :tak::tak::tak::tak: już możesz dzwonić :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakby co to proszę mi dać znak-chociażby smska jak się umówiłyście(czy i o której wyjeżdżacie),bo ja właśnie odłączam komputerek,bo J właśnie kładzie Dawidka i zasiadamy wspólnie przed tv.
Raz jeszcze miłego wieczorku i jeszcze milszej nocki:tak::-D

Lubiczanka - zadzwoniłam tylko żeby zapytać czy Asia usnęła- mój skarbek usnął szybko wiec sie nie martwiłam aż tak bardzo;-) oj fajnie tak wyjść z kumpelami:-D:tak:
a tego kolesia już nie ma - wczoraj go eksmitowali i chwała im za to:-):-):-)
dobranoc wszystkim:happy2:

Nie,no wczoraj nie poszalałyście:dry:
Ale przede wszystkim witam rano
Wstałam specjalnie szybciej,żeby móc sobie Was poczytać,a tu:szok:chyba ze cztery posty więcej doszły
Marta-na zdrówko:tak::-)
Wiesienka-dobrze,że gościa eksmitowali,bo to jakieś nieporozumienie z jego mieszkaniem tam:baffled:.Cieszę się,że wypad się udał-dobrze CI:tak:
Uciekam,bo zapewne długgggo nikogo tu nie ujrzę:-(Ale mam nadzieję dziś jeszcze wpaść:tak:
Tymczasem miłego dnia dla Wasw wszystkich

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mam kaca jak stąd do PL:szok:pierwszy raz od roku sie upiłam:szok:całe wino wypiłam:szok:i padłam:-pale mam nadzieje ze laptop będzie długo chodził:-):-D
co polecacie na kaca?bo umieram:confused2:K zły bo on nie może:-Di nie dał rady z małym i to ja go musiałam uspa:confused2::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry