reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Salii - ja leciałam z Igorem, jak tylko skończył 2 m-ce:tak:
Frog - no wiesz kochana, jak to już ze mną jest...:sorry2: Matka Teresa... chciałaś się spotkać przed moim wyjazdem, więc?
a moje dziecię padło dzisiaj o 17 i dopiero teraz je obudziłam:baffled: ale widzę, że zaczyna miauczeć, więc lecę szykować kąpiel i do spania;-)
miłej nocki:-D:-D

Frog - no wiesz kochana, jak to już ze mną jest...:sorry2: Matka Teresa... chciałaś się spotkać przed moim wyjazdem, więc?

Jak najbardziej aktualne ale w poniedzialek jesli ci pasuje bo jutro pracuje a znajac zycie wroce padnieta no i nie bede miala autka by podjechac. Jesli dasz rade w poniedzialek tak ok. 16ej to super. Wezme autko mezowskiego i przyjade bo ty pewnie juz na walizkach bedziesz siedziala:-D;-)
Pasuje ci skarbie bo mam wyrzuty ze to zazwyczaj ty wpadasz:sorry2:

Marta wlasnie doczytalam ze Szymcio chory :-( i antybiotyk no ale z angina nie ma zartow. Duzo zdrowka zycze maluszkowi:tak::-) Niech szybciutko wraca do dobrej formy bo i ty wtedy troszke odsapniesz:happy:

Dziewczyny cos dawno Wilwi nie bylo:dry: - odezwala sie ta co najwiecej sie udziela:-p Kochana pisz co u ciebie, jak Tobi podobno mial szczepienie wczoraj?:happy:

Witam.
Wkoncu mam czas cos skrobnac.
Na poczatek wszytskim chorowitkom duzo zdrowka.
Pauletta wszytskie mamuski na BB czekaja na twoje rozwiazanie a ty, raczej Zuzia, sie ociaga:-D no ja tez codziennie zagladam i pierwsze co to szukam czy cos napisalas czy juz moze na porodowce lezysz:-) A ty zawsze obacna i chyba ci nie spieszno na porodowke:-) Ale szczesliwego rozwiazania zycze.
aa... i przeciez ja mam jeszcze twoje ksiazki!!!! Oddam jak pojade Panie Zuzie przywitac:tak: Oki? wczesniej nie dam rady bo jade do PL a jak wroce to juz pewnie bedzie juz po wszytskim i Zuzia bedzie wsrod nas:-)
Ledwo co zaczelam pisac a tu juz moj O chce laptopa, no ja go chyba zabije!!!!
A jeszcze tak szybko zapytam czy jak wysylacie papier o CHB to wysylaliscie tez jakis papier z Gardy ze dziecko jest tutaj czy jak dziecko sie urodzilo tutaj to sie nie liczy??? Bo cos tam wyczytalam ze trzeba taki papier i nie wiem czy to mnie tez dotyczy?? Wogole w koncu po prawie 4 mies dostalam papier CHB! Oczywiscie po interwencji (znaczy tel do nich).
Koncze bo mi moj O nie da zyc! :angry:
Dobrej nocki
Pa

frog Szymciu spi tylko jak sie w niego wtulisz,:sorry2:więc chłopaki(tatus z synciem)spią wtuleni:tak: a ja nie chce ich budzic więc siedze przed kompem:sorry2:i szukam pocieszenia bo on ciągle ma temperature i to mnie martwi:-(dodatkowo Damian beczy ze go ząb boli bo tez na antybiotyku bo ma stan zapalny:wściekła/y:a dopiero co skończyli chorowac(Oliwka i Damian):-(:-(ahhh szkoda słów:no:jeszcze te starsze to inaczej ale to że Szym chory to nie moge przeżyc:-(:-(:-(:-(bo tak na niego uważam:-(i codziennie spacerki i sie wziął rozchorował:angry:a mnie serce boli:-(

a właśnie Pauletta a twoja córcia to na co czeka:confused:aaaaa na święta wielkanocne:-Dwiem wiem to za długo:tak:

Ostatnia edycja:
frog Szymciu spi tylko jak sie w niego wtulisz,:sorry2:więc chłopaki(tatus z synciem)spią wtuleni:tak: a ja nie chce ich budzic więc siedze przed kompem:sorry2:i szukam pocieszenia bo on ciągle ma temperature i to mnie martwi:-(dodatkowo Damian beczy ze go ząb boli bo tez na antybiotyku bo ma stan zapalny:wściekła/y:a dopiero co skończyli chorowac(Oliwka i Damian):-(:-(ahhh szkoda słów:no:jeszcze te starsze to inaczej ale to że Szym chory to nie moge przeżyc:-(:-(:-(:-(bo tak na niego uważam:-(i codziennie spacerki i sie wziął rozchorował:angry:a mnie serce boli:-(

a właśnie Pauletta a twoja córcia to na co czeka:confused:aaaaa na święta wielkanocne:-Dwiem wiem to za długo:tak:

Znam ten bol Martus ja tez na mojego chucham i dmucham a on znow kaszle. A ostatnia noc to nasluchiwanie bo balam sie ze w koncu mi sie udusi. Szok:szok:. Dobrze ze tesciowa pojechala to skonczyly mi sie wieczne przeciagi w domu bo przeciez powietrza jej brakowalo:wściekła/y: a dziecko z glutami po pepek mi chodzilo i w rezultacie przez 1,5 mies. jej pobytu moje dziecko jedynie tydz bylo zdrowe:angry::baffled:. Ale przeciez ja glupia jestem i nie znam sie:-(

Frog - kochana - jeśli możesz do mnie podjechać w poniedziałek, to byłabym wdzięczna:tak: bo ja już faktycznie na walizach będę siedzieć:sorry2:
MartaF - bidulko - dużo zdrówka dla Szymcia i pozostałych dzieciaczków również:tak: a dla ciebie - dużo wytrwałości i cierpliwości:sorry2:
ja już się ewakuuję... A. poszedł na nockę, więc jutro rano moja kolej na wstawanie:sorry2:
spokojnej nocki Mamuśki:-)

Andzulina wiec bede w poniedzialek tak okolo 16ej jesli uda mi sie skonczyc prace do 3ej. Odezwe sie jeszcze
Ja tez juz zmykam bo jutro nie dosc ze moja kolej na wstawanie jak u ciebie moja droga to potem zasow w pracy - masakra
Dobrej nocki zycze wszyskim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry