reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To ja rowniez dolanczam sie do zyczonek;-) WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO! dla maluszka!!!:-):-):-)

Zycze aby wypieki sie udaly;-) mniam... szkoda, ze sie nie zalapalam na ten zjazd. Juz wam zazdroszcze :sorry:

A ja mam dziewczyny pytanie - moze ktoras sie orientuje i moglabymi polecic jakies dobre suplementy na wzmocnienie wlosow i paznokci?

madbebe ja tam kiedys naprawilam bmw i nigdy wiecej. Moje zdanie jest takie ze to wyzyskiwacze kombinatorzy itp. Same najgorsze mysli przychodza mi do glowy. Zdarli z nas 500e za cos, co mozna bylo zrobic gdzie indziej za 300. Do tego nawet uszczelki nie dali nowej,tylko jakas uzywana(zaplacilismy za nowa), ktora jak dokrecali to im pekla i taka zostawili..... Do tego akcja bylo taka, ze chcielismy wyczyscic bak paliwa. Wiec M do nich dzwoni i mowi,zeby zrobili jeszcze to...ok....ale w sumie stwierdzilismy,ze nie trzeba,bo znajomy by nam to umial sam zrobic...zaledwie 5 minut pozniej do nich dzwoni spowrotem i mowi,zeby jednak tego nie robili. A uslyszal tekst,ze to juz dawno zrobione i kosztowalo 100e....W 5 minut by to zrobili?!Poza tym z roznych stron slyszalam,ze oni tylko zdzieraja kase. A jak kupujesz od niego auto,to on wsadza w niego stare czesci,ktore i tak sa zrabane...wiec auto i tak zaraz oddasz do naprawy.

Dziękuje dziewczyny za życzonka dla mojego synka! Jak ten roczek szybko minął....

Witam nową formkę Syllwię!
A to mój Dominiś z mini torcikiem,ale za tydzień będzie większy:tak:a za dwa tygodnie jeszcze większyw PL:-D:-D

Załączniki

• 2010_04300040.jpg
    2010_04300040.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry