Hejka
Witam serdecznie! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona
od jakiegos czasu czesto was podczytuje i widze, ze panuje tu bardzo mila atmosfera wiec fajne bylo by z wami czasem popisac
Mam synka w wieku 19-miesiecy. Mieszkamy w niewielkiej miejscowosci w Co.kerry Pozdrawiam!!!;-)
Witamy :-)
CrazyGirl - ja lubiłam kiedyś szydełkować (serwetki) i robić na drutach (szale - heh bo najłatwiejsze), na zpt laski miały już dosyć szydełkowania (a mieliśmy babkę która uwielbiała ten temat) a ja kolejne serwetki z wzorami coraz to inszymi tworzyłam

Ale nie dorównam mojej mamie :-) swetry, czapeczki i inne bajery ma w jednym paluszku..szuka tylko wzorów i tworzy

różnokolorowe, jednobarwne.. I najlepsze jest to, że taki sweter jest oryginalny - nikt nie będzie miał takiego jak ja - co ja uwielbiam

i ponadto nie jeden się już zachwycał moimi sweterkami

teraz z tego co wiem robi kamizelkę dla Patryka...:-) miodzio!
Aniaa - i jak przygotowania ślubne?
Anineczka - ten film bajera! Też się nim zachwycam..i marzę sobie, że tak będzie wyglądał mój kościelny..heh..może kiedyś..
Agusiek - widzę nowy suwaczek..:-) a co z tymi waszymi łapkami...najpier Sofik teraz Ty...

zdrówka
Moniadan - może coś jej się źle uleżało w brzuszku?
Lady - oszczędzaj się i wypoczywaj to może ciśnienie będzie git - grunt, że nie jest wysokie

ale wiadomo niskie też kiepsko...może spacerek doda Ci energii? w sumie ja też mam często małe ciśnienie jak mi mierzą ale kawka coś mi już nie podchodzi - odzwyczaiłam się w ciąży i piję inkę - heh - ale w kawiarni z bitą śmietanką..mniamuś :-)
Didi - a to pechowo Ci wyznaczyli..trzymam kciuki by udało się zmienić termin..ale pewnie tak - bo czemu nie? heh
(...)...No właśnie ...za młodu...Kiedy to było?

Oj,ja od 87 duuuużo niżej

Coś tak czuję,że będę najstarsza na zlocie

Acha i jeszcze jedna mamcia chyba:-)Ona wie,ze o nią mi chodzi?
też znam ten tekst w innym znaczeniu..
Dobry koń to i po błocie pociągnie

(...)
buahaha - ale tego to nie znałam
y..ktoś dziś ma roczek ale zapomniałam kto
Edit: Wiem! Znalazłam! Dominik
Dyty
Wszystkiego najlepszego dla
synusia!!!
http://supergify.pl/images/stories/urodziny/60.gif