reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta,Ty to masz wesoły autobus ze swoimi dzieciakami:-DPrzynajmniej na nudę nie możesz narzekać:sorry:

Dobrze,dobrze:-D:-DCoś Ty!?Ty miałabyś być w moim wieku?!:-D:-D:-D

:-pNajważniejsze,że to nie o Margaricie:-p:-D:-D:-D
Margaritta-widzę ,że z Tichonka nic nie wyduszę,więc nie będę już naciskać:-D:tak::-)
Anineczko-są różne upodobania-zwłaszcza panie w ppodeszłym wieku maja ogromną uciechę przy takich pokazach:rofl2::laugh2:

to ja chyba jestem jakaś zakręcona...:eek: pomyślałam o śwince, ale takiej wiecie - normalnej, co lubi się w błotku taplać:eek: i zaczęłam się zastanawiać, po co facetowi taka świnka:eek: to ta pogoda chyba zamuliła mój tok myślenia:baffled:

to ja chyba jestem jakaś zakręcona...:eek: pomyślałam o śwince, ale takiej wiecie - normalnej, co lubi się w błotku taplać:eek: i zaczęłam się zastanawiać, po co facetowi taka świnka:eek: to ta pogoda chyba zamuliła mój tok myślenia:baffled:
Dzizas Andzulina ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-D

Anineczko ja jakos marynarza wole:zawstydzona/y:
Tamto powiedzenie tez znam....ale my na pewno nie z tej samej wsi;-)

Makowce sie pieka.....Szym nadal spi:szok:
Normalnie jak nigdy,bo on zawsze to z 30min 40min a tu ponad godzinka minela:tak:

Hejka
Witam serdecznie! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
od jakiegos czasu czesto was podczytuje i widze, ze panuje tu bardzo mila atmosfera wiec fajne bylo by z wami czasem popisac:)
Mam synka w wieku 19-miesiecy. Mieszkamy w niewielkiej miejscowosci w Co.kerry Pozdrawiam!!!;-)
Witamy :-)
CrazyGirl - ja lubiłam kiedyś szydełkować (serwetki) i robić na drutach (szale - heh bo najłatwiejsze), na zpt laski miały już dosyć szydełkowania (a mieliśmy babkę która uwielbiała ten temat) a ja kolejne serwetki z wzorami coraz to inszymi tworzyłam :-D Ale nie dorównam mojej mamie :-) swetry, czapeczki i inne bajery ma w jednym paluszku..szuka tylko wzorów i tworzy :tak:różnokolorowe, jednobarwne.. I najlepsze jest to, że taki sweter jest oryginalny - nikt nie będzie miał takiego jak ja - co ja uwielbiam :-D i ponadto nie jeden się już zachwycał moimi sweterkami :happy: teraz z tego co wiem robi kamizelkę dla Patryka...:-) miodzio!
Aniaa - i jak przygotowania ślubne?
Anineczka - ten film bajera! Też się nim zachwycam..i marzę sobie, że tak będzie wyglądał mój kościelny..heh..może kiedyś..
Agusiek - widzę nowy suwaczek..:-) a co z tymi waszymi łapkami...najpier Sofik teraz Ty...:baffled: zdrówka
Moniadan - może coś jej się źle uleżało w brzuszku?
Lady - oszczędzaj się i wypoczywaj to może ciśnienie będzie git - grunt, że nie jest wysokie :szok: ale wiadomo niskie też kiepsko...może spacerek doda Ci energii? w sumie ja też mam często małe ciśnienie jak mi mierzą ale kawka coś mi już nie podchodzi - odzwyczaiłam się w ciąży i piję inkę - heh - ale w kawiarni z bitą śmietanką..mniamuś :-)
Didi - a to pechowo Ci wyznaczyli..trzymam kciuki by udało się zmienić termin..ale pewnie tak - bo czemu nie? heh
(...)...No właśnie ...za młodu...Kiedy to było?:szok:Oj,ja od 87 duuuużo niżej:baffled:Coś tak czuję,że będę najstarsza na zlocie:szok:Acha i jeszcze jedna mamcia chyba:-)Ona wie,ze o nią mi chodzi?:rolleyes2:
:-p
ewelcia alez własnie o zadnej innej swince nie pomyslałam jak o tej własciwej:confused2::-D ale myslałam,ze mi tylko bije:-p:-D u nas ( w sensie w mojej wsi ) inaczej się o tym marynarzu mówiło:zawstydzona/y::-D:-D(...)
też znam ten tekst w innym znaczeniu..:-D
Dobry koń to i po błocie pociągnie :-D:-D (...)
buahaha - ale tego to nie znałam :-D

y..ktoś dziś ma roczek ale zapomniałam kto :zawstydzona/y:

Edit: Wiem! Znalazłam! Dominik Dyty
Wszystkiego najlepszego dla synusia!!!

http://supergify.pl/images/stories/urodziny/60.gif

Ostatnia edycja:
reklama
A ja to już w ogóle najlepsza jestem:zawstydzona/y:
Weszłam rano,przed przedszkolem Radka,żeby Dominikowi życzonka złożyć.Poczytałam tylko,zapomniałam napisać i poszłam do przedszkola:zawstydzona/y:Ale wstyd!
Przepraszam Cię Dyta:sorry:
Dla Dominiczka:
Sto latek i jeszcze więcej!Spełnienia marzeń!!!
happy-birthday-007.gif

A ze mną coś dziś nie tak:no:Ciacho mi nie wyszło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pierwszy raz:-(Już wstawiłam drugi raz,jak teraz opadnie to się wśiceknę:angry:Jakiś słaby dzień mam czy jak?:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry