Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mała też cierpi na tym bo ona czuej że ja jestem zdenerwowana i jest niegrzeczna.. i denerwuje się dodatkowo na nią..ehh.. A i ja tez mam wziąć najniższa dawkę..
(z kłebuszkiem;-)) Lady zgaga śledzisz nas?;-)
Na kawusie to ja kiedys bardzo chetnie wpadne. A kocyk, moze ale nie musi byc pretekstem do wybrania sie do Ciebie;-):-)Ej.. ale ja nie odmawiałam nikomu;-) Przecież nikt mnie nie pytał o nic;-)
Zapraszam do nas na kawusię przy okazji z kłebuszkami to jakiś kocyk się wydzierga;-) Tylko dopiero w drugiej połowie czerwca mogłabym dziergac bo niedługo do PL lecimy i teraz już nie zdążyłabym:-)
Ale ja pisalam o GP nie w celu zrobienia czegos z tym cisnieniem, tylko o zmierzeniu myslalam, bo nie mam cisnieniomierza w domu...Koochana ja tezmam niskie cisnienie i to nizsze od ciebie.Ostatnio mysalalam ze umarlam bo mialam 99 /48 potem lekko wzroslo do 110/56
Ogolnie mam teraz bardzo niskie cisnienie,ale juz wiem ze niskiego cisienia w ciazy sienie leczy.Pozostaja spacery i duzo ruchu.Natomiast ja ze strachem czekamna wzrost bo juz dostalam zaleceniepojawiania sie u gp raz w tygodniu na check up.Z Maxem w ciazy koniec ciazy przelezalam w szpitalu i obwiam sie ze tym razem rozniez...

W takim razie bardzo zapraszam;-) Czy z wełną czy bez:-) Ja naprawdę chętnie zrobięNa kawusie to ja kiedys bardzo chetnie wpadne. A kocyk, moze ale nie musi byc pretekstem do wybrania sie do Ciebie;-):-)
Tylko cos niedużego:-)

Ja przewaznie pije jedna no chyba, ze ide sie gdzies goscic... A, ze juz dawno nigdzie nie bylam, to inna sprawa:-) Ostatnia kawe "w towarzystwie" chyba z Margaritta w Ikei wypilam:-)lady zgaga rozumiem.Kup sobie ciśnieniomierz
Ja przez cały pobyt 3 dniowy po porodzie dostawałam kroplówki wzmacnające,chcieli mnie zostawic 5 dni w szpitalu,ale się nie zgodziłam.Czułam się normalnie.
Jak funkcjonuję? No jakoś daję radę.Ale 2 kawki z rana muszą byc
Ale to chyba genetyczne bo moja mama miała identycznie
Dobra zbieram się po młodego. :-)
Ale spac i tak pojde!!!

poki co 

bo jak se tak razem kwiczą to chyba nie masz na mysli morskiej świnki

I kawka w Twoim towarzystwie smakowała wyśmienicie( a i ja kawoszem nie jestem- Inke pije
) 

zreszta nie tylko