reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziękuje dziewczyny za życzonka dla mojego synka! Jak ten roczek szybko minął....

Witam nową formkę Syllwię!
A to mój Dominiś z mini torcikiem,ale za tydzień będzie większy:tak:a za dwa tygodnie jeszcze większyw PL:-D:-D
Śliczniutki - w kołnierzyku :-) przystojny, że hoho :tak: co 3 torty to nie jeden ;-) Też bym tak chciała..heh..:-D

reklama
łubu dubu łubu dubu niech nam żyje Prezes naszego klubu,niech żyje nam!!!!

Kasiu Irlandko zdróweczka,szczęścia,powodzenia na ziemi ojczystej

Dominisiu Tobie życzę miłości wszechogarniającej Cię z każdej strony i full wypas zabawek :rofl2:

dyta dla synka wszystkiego najsłodszego!!!!

ja dzisiaj pędziłam do taxu bo dzisiaj sie kończy i juz myślałam ze mi drzwi przed nosem zamkął:/ale zdążyłam bo ineczej to bym nie mogła spod domu wyjechac:((

ufff 3 dni wolnego a od wtorku to juz powinno byc lepiej(sie przyzwyczaje do roboty)

a i Kasi również wszystkiego naj naj najlepszego!!!!

yhm yhm a ze mna to co?Nie bylas potem u mnie? :-)
Boszzzz, Larcia!!! przepraszam Cie kochana...!!! Tak mi sie wlasnie zdawalo, ze gdzies jednak jeszcze bylam ale za cholere nie moglam sobie przypomniec, gdzie :-D To przez tego Niemca, co to mi gdziesz rzeczy chowa i mysli kradnie:-D:-D:-D

Lady Zgaga ja mam ciśnieniomierz więc jak coś mogę użyczyć :tak: więc przy wizycie mi się przypomnij :-)
Ewelcia ja też pierwsze co pomyślałam że morska:eek: i tak myślałam po kiego wała mu na noc świnka morska:confused2::eek: po chwili dopiero zajarzyłam ale miałam z siebie ubaw :-D:-D:-D:-D
Zmierze sobie u Ciebie, bo tak to nieczesto mnie takie zmeczenie bierze. Troche sie przekimalam i juz mi lepiej, pomimo, ze jak sie obudzilam (czyt. maz mnie obudzil swoim powrotem do domu), to bylo jeszcze gorzej:-D
Ja tez o tej morskiej swince pomyslalam ale popukalam sie w glowe i sobie pomyslalam, ze ta dzisiejsza mlodziez przeciez innej terminologii dzisiaj uzywa:-D:-D:-D

Dobry koń to i po błocie pociągnie :-D:-D
U nas tez bylo haslo z koniem i z blotem ale bynajmniej, nie o te dziure chodzilo:eek::eek::eek::-D:-D:-D

Lady - oszczędzaj się i wypoczywaj to może ciśnienie będzie git - grunt, że nie jest wysokie :szok: ale wiadomo niskie też kiepsko...może spacerek doda Ci energii? w sumie ja też mam często małe ciśnienie jak mi mierzą ale kawka coś mi już nie podchodzi - odzwyczaiłam się w ciąży i piję inkę - heh - ale w kawiarni z bitą śmietanką..mniamuś :-)
SPACEREK:-D:-D:-D:-D A Ty myslisz, ze jak mi sie tak nic nie chce, to na spacer w podskokach bede leciala:-D:-D:-D:-D

Dla DOMINISIA duzo zdrowka, szczescia i 100 latek z wieeeelkim usmiechem na buziaku

Larcia-dzieki wielkie.Dobrze ze nie zostawilismy.Tak mnie wlasnie zdziwilo to ze tak sie koles wpraszal i tak tanio chcial naprawic..Widocznie mieli zapotrzebowanie na czesci do Audicy:-D
Wiecie ze tam mechanicy pracuja za 40-50euro tygodniowo?:-(A jak im nie pasuje to pan Sasha mowi bye!mam kilku chetnych na Twoje miejsce...:eek:

Ciasto dochodzi w piekarniku,jeszcze salatka i bedzie :-DMiecho zakupione na grilla jeszcze sie spakowc pozostalo-najgorsze:-(
Ja chyba wyjde z siebie..Zamowilam wczoraj czesci do auta,dzis juz koles z GLS rano dzwoni ze jest w Tuam i jak ma znalezc nasza chate.Ja tu ucieszona,ze dzis juz beda (2 dni robocze max).A. mu wytlumaczyl ze droga Tuam-Athenry,a ten pojechal na Galway.Dzwoni za jakis czas ze on takiej chaty po drodze nie widzial:eek:No nic,stwierdzil ze cos ma gdzies podrzucic i w powrotnej zajedzie.Czekam i czekam i nie ma goscia.A.zadzwonil do niego w koncu,a ten ze on w innej rejonizacji w ogole i ze dzis nie przywiezie:szok:Tuesday maybe:szok::szok::szok::angry::angry::angry:Jak tak mozna?Koles wjutro albo w pn. przyjezdza auto naprawiac...Czy wszystko co najgorsze musi na nas spadac?Ja juz nie moge:no:

Dyta-100latek Dominisiowi!!!Niech zdrowo rosnie!
mielismy miec kuchenke nowa dzisiaj,ale oczywiscie w srode przywioza.Juz miesiac jedzie i dojechac nie moze.Z tymi landlordami:angry:

KasiuIrlandko-100 lat,100lat-wszystkiego najsłodszego,najpiękniejszego,najwspanialszego-i naj...zdrówka
Dyta-dla Dominiczka również 100latek przepełnionych kolorami,słodkościami i usmiechami

Jestem
Glowa mi napiernicza
Byłam z Emma u lekarza, bo jednak mnie niepokoi jej zachowanie, a tu długi weekend i jakby sie pogorszyło do doopa

Dzięki Agusiek za zawiezienie :tak:
Wiec z Emcia nie jest najgorzej, ale w dalszym ciągu ma czerwone ucho i to dosyc mocno (nie wiem czy tak samo, bo tego lekarza co 2 tyg. temu juz nie ma tam) i czerwone gardełko, poza ty,m w porzadku, dostałam antybiotyk i decyzja nalezy do mnie :sorry:

Dzieki za dobre słowa, jej idą tez ząbki i katar i tak wszystko naraz, ale ja najbardziej sie o to ucho martwie, bo czesto sie łapie za nie i moze ni ejest najgorzej, ale nie chce zeby cos sie rozwinęło, takze chyba moja córcia pierwszy raz dostanie to świnstwo :baffled:

Tichonek, a moze mnie miałas na mysli?? Ja jestem jedna z najstarszych :-p

Madbebe my bylismy u Sashy kiedys, nie mamy zastrzezen, ale nie robilismy nic powaznego, w kazdym razie moj M nie narzekał, to jest tak jak z lekrzem, kazdy czlowiek to inna opinia :sorry:

Sto Lat dla Dominiczka!!!

reklama
madbebe generalnie oni robia tak tez tak, ze idziesz tam,zeby naprawili ci jedna czesc, a nagle mowiac, ze musieli zrobic to i to i dostajesz rachunek. Duzo rzeczy slyszalam, no ale ja tam tez raz bylam i szkoda,ze nie znalam wczesniej ich opini. Mowi,ze tanio, ale wychodzi Ci potem kosmiczna cena. A z moim czyszczeniem baku pokazali jak to u nich dziala...No ale to bylo i minelo, juz tego samochodu i tak dawno nie mam :-)
ja cale szczescie mam dobrego landlorda. Kuchenka padla, to juz na drugi dzien zamowil.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry