reklama

Mamy z Irlandii!!

widze,ze mamusie juz wywialo, wkoncu wielkie spotkanie sie szykuje. Bawcie sie dobrze!!!!!

Ja zaopatrzona z tesco w lody haagen dazs, moja wielka milosc i kocham kazdy ich smak.Najbardziej chyba truskawki ze smietana. A teraz w tesco sa w promocji za pol ceny :-)

reklama
hehe crazy girl :-Dzawsze lubiczanka;-) tak o tych lodach, a dzisiaj się złożyło, że mój mężuś wrócił ze spacerku z lodami, no to i u mnie będą:-D

Mateuszek śpi:-), wieczór należy do rodziców:-)

Ja tylko wpadam na chwilke zyczyc Tobie kasiu irlandko spelnienia marzen :) mam nadzieje ze juz jestes w trakcie :D
Wszystkiego najpiekniejszego dla Dominisia :) sto lat!!!!

Ja jakas wymeczona nie mam sily na nic, spadam polezec....
milego wieczorku

agusiek nic dziwnego, dziecie masz chore i w dodatku ta pogoda zmienna co pol godziny, wiec chyba kazdy sie dzis czuje jakby go pociag przejechal. Ja juz pije 3 puszke coli he a normalnie nie pije tego swinstwa. Tzn lubie ale nie jestem cocacoloholiczka :-D wiec moze to mnie trzyma dzis!

Dziewczyny jeszcze raz dziękuje w imieniu Dominiczka za życzonka:tak:
Kasiu Irlandko Sto Latek Dla Ciebie!!! Niech Się Spełnią Najskrytsze Marzenia:tak:
A ja piernik upiekłam na jutrzejsze spotkanko.Nie wiem jak wyszedł bo jeszcze nie próbowany:-pNo i wafelki zrobiłam dla dzieciaczków:tak:
Dominis mój można powiedzie,że dzisiaj zaczął chodzić...Dwa,góra trzy kroczki mu się udało i za chwile był tak podekscytowany,że nie mógł utrzymac równowagi.... I trzeba było odczekać chwile do następnej próby...Oj wspaniały widok i uczucie....

Nic lece jeszcze cos porobić....Miłej nocki życzę....
A co do niektórych foremek ....do zobaczenia jutro;-)!!!

Witam dziewczynki.
100 lat dla Dominisia!!!
Wszystkiego najlepszego Kasiu Irlandko!!!
Dla wszystkich chorowitkow duzo zdrowka.A tej nocy to chyba jakas pelnia byla lub cos,bo moje dziecie tez bardzo zle spalo i synek loktorow tak samo.Jutro pierwszy raz chce wybrac sie z Tobim na basen:tak:Mam nadzieje,ze polubi "wielka wode":-)

reklama
Wpadłam z marszu...co prawda już po lodzikach,ale chyba spać nie będę;))Mam upieczone ciacho,salatka ready-czeka na majonez,lodówkę turystyczną wrzucilam do zamrażarki(tak się robi???),zero spakowania:(wszystko na jutro zostawię chyba,bo dziś juz mi nogi w du.ę wlażą:/
Miłego wieczorku,smacznych lodzików-tym,którzy jedzą,a reszcie Super nocki:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry