reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam! Widze, ze dzis z wieczora cos tu pustawo, pewnie wszstkie dziewczyny szykuja sie na jutrzejszy wypad:-) Wiec zycze wam milo spedzonego czasu i dobrej zabawy! :-) No i wszystkim spokojnej nocki;-)

WolfiA - Gratki! :-)
KasiaIrlandka - wszystkiego naj! sto lat :-)
Dyta - fajnie tak dokładnie w roczek zacząć chodzić..łatwo zapamiętać ;-)

OKi - na koniec dnia rozwiązanie zagadki Tichonkowej ;-) to my obie jesteśmy rówieśniczkami i nawet razem do SP2 chodziłyśmy - heh - tyle, że w innym miastach :-p

Wolfia - gratulacje zdanego egzaminu - teraz śmigać będziesz;)
Dytka - gratki również dla Dominisia - on też teraz zacznie śmigać, ale na nóżkach:)
Ewelcia - ja werbuję Agusiek;)
uciekam - kolorowych snów

Hejoo:-) pogada znowu praniu nie sprzyja:sorry: a dzisiaj tu będzie wielkie echo podejrzewam :tak: mąż mi dzisiaj uciekła do pracy a miał w domu siedzieć:baffled: no cóż jego wybór jak chce żeby go choróbsko jeszcze bardziej rozłożyło proszę bardzo ale ja później nie będę koło niego skakać :confused2:
Miłego dnia wszystkim:-)

Ale tu cisza, nic dziwnego.
My dopiero wstalysmy, ale to dlatego, ze o 7 rano Amanda obudzila mi sie z chorym gardlem :-( Wiec i ja dopadlo. ALe usnela potem jeszcze i teraz ide zaparzyc jej ciepla herbatke z miodzikiem.
Milego dnia dla was!

reklama
Asieńka - ja tam spałam do 8.30... mamy taką zasadę, że mój A wstaje rano z małym, a mama sobie śpi. no oprócz niedziel, bo wtedy moja kolej na wstawanie, bo A po nocce;)
Larcia - zdrówka dla Amandy
Pauletta - u mnie słoneczko wyszło, ale to chyba przejściowe....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry